Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DŽANAN MUSA

Zvijezda Reala i BiH košarke zabila je gol Dinamu: 'Mamić ga je zvao na pripreme u Dinamov kamp'

CF Real Madrid Basket
19.04.2023.
u 17:04

Ponajbolji igrač kraljevskog kluba ove sezone ima jednu zanimljivu anegdotu iz djetinjstva

Džennis Musa, brat Džanana Muse, gostovao je u emisiji Novi dan N1 televizije, gdje je iznio dosad nepoznate detalje o karijeri košarkaškog BiH reprezentativca.  Džananov brat je za program N1 televizije ispričao da je košarkaška priča njegovog brata počela u šestom razredu.

- Vrlo uspješno je trenirao nogomet, čak je zabio i gol za Dinamo u Medulinu. Tada mu je došla i Mamićeva garnitura. Pozvali su ga u Dinamov kamp, ​​ali on je u tih 15 dana odlučio da želi ići na košarkaške pripreme - rekao je Džennis i nastavio:

- Ovdje je vezana i jedna anegdota – dan prije treninga igrali smo košarku. Uvijek je nakon treninga bilo hoćemo li 3 na 3, a kada nam nedostaje igrača, Džanan je tražio utakmicu. Kad je imao prvi kontakt s loptom, vidjelo se da ima ozbiljan talent. Iskakao je od svojih vršnjaka u razredu, ali ono što se vidjelo: od prvog dana želio je biti najbolji i to ga izdvaja od ostalih - rekao je brat Džanana Muse.

Otac Rusmir Musa ističe da je Džananova košarkaška karijera počela u Bihaću.

- KK XXL je imao prijateljsku suradnju s KK Koš. Pozvao ga je moj kum i tadašnji trener KK Koš, naš Sejo Bukva. Došli su igrati u Bihać, Džanan se istaknuo, a potom otišao u Dubrovnik na kamp. Tamo ga je vidio trener Repeša, a ostalo je povijest. 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije