Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DŽANAN MUSA

NBA zvijezda koja je odrasla u Hrvatskoj: 'Strahovao sam za život. Doktori su rekli crne prognoze'

Džanan Musa Instagram
06.04.2023.
u 10:34

23-godišnji košarkaš rodom iz Bihaća odradio je sjajnu sezonu u Breoganu što mu je osiguralo potpis za Real

BiH košarkaški reprezentativac Džanan Musa bio je jedan od najvećih talenata s ovih prostora, a danas je ponajbolji igrač Europe i nastupa za madridski Real. Prošle sezone proglašen je najkorisnijim igračem španjolskog prvenstva, a ove sezone briljira za Real u Euroligi. Musa se za kamere Arena Sporta prisjetio velike životne drame i ozljede zbog koje se borio za život, liječnici su mu rekli kako se možda neće probuditi ako ne ode na operaciju. 

- Ovaj rez na vratu je od te operacije jabučice. Nikad nisam bio preplašen u životu kao tada. Završio sam meč, bio igrač utakmice, a zatim otišao kod doktora jer sam vidio da je jabučica malo pomaknuta. I onda šok. Šest doktora ulazi i govori da moram na operaciju jer ako odem kući postoji mogućnost da se neću probuditi.

- Toliko me adrenalin pucao da nisam mogao spavati poslije operacije. Tri sata nakon toga sam se probudio. Budim se. Pored mene jedan pacijent nema nogu, drugi jedva diše. Mjesec dana poslije osvojio sam MVP nagradu - rekao je sjajni košarkaš. 

Poslije sjajnih igara u zagrebačkoj Cedeviti gdje je košarkaški odrastao, otisnuo se u NBA ali tamo se nije uspio izboriti u dresu Brookly Netsa. Vratio se potom u Europu gdje je jedan od najboljih pojedinaca. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije