Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Zvijezda Juventusa 'pukla': Napao Pirla, sve završilo tučnjavom

ITA, Serie A, Juventus Turin vs SS Lazio Roma
EXPA/PIXSELL
19.10.2020.
u 09:50

Prvo je vrijeđao trenera, a  u tunelu situaciju je pokušao riješiti predsjednik kluba Fabio Paratici, no došlo je do tučnjave

Prvo je opleo verbalno po Andrei Pirlu, a onda se potukao s Fabiom Paraticijem. Pitate se tko je taj pokemon? Pa ljutilica, Paulo Dybala. 

Naime, Juventus je od odlaska Maurizija Sarrija u lošoj putanji, a sve je eskaliralo protiv Crotone.  U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva novak u Serie A Crotone uspio je na svom terenu osvojiti bod odigravši 1:1 (1:1) protiv prvaka Juventusa.

Ipak, otkinuti bod nije dovoljan za bolje raspoloženje u svlačionici. Čini se da su problemi puno dublji i od stručnosti Sarrija i od one legende kluba – Pirla. 

No, onaj tko je izrazio otvoreno nezadovoljstvo jest Argentinac Dybala. On, naime, nije dobio ni minute ove sezone. Ozljeda? Ne, nema ih. Jednostavno, nije zaigrao. 

Ima li logike? Ah... Pa i nema baš. Kvaliteta Dybale je neupitna, a gdje je zapelo s njim i Pirlom nije jasno. 

Pirlo se pravdao:
– Na treningu uoči utakmice trenirao je samo deset minuta! 

Zato je to Argentinac išao agresivno riješiti. Prvo je vrijeđao trenera, a  u tunelu je situaciju pokušao riješiti predsjednik kluba Fabio Paratici, no došlo je do tučnjave, javlja Vito Angele.

U ljetnom prijelaznom roku nagađalo se da bi Dybala mogao otići iz kluba, no on je ostao, a sada bi i struka i Argentinac mogli tražiti prvu priliku da se Dybalin odlazak i realizira.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:41 19.10.2020.

Kada odete na profil tog citiranog Vita, vidite da je lik očigledni navijač Milana, a to dovoljno govori o vjerodostojnosti navodne tučnjave.

DU
Deleted user
12:06 19.10.2020.

Nekužim uopće tog Pirla, pa Dybala im je jedan od najboljih igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije