Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odrađen prvi trening

Mamićevi planovi: Liga prvaka? To ste vi rekli, naši su ciljevi prvenstvo i kup

Dinamo, prvi trening
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
11.06.2015.
u 12:36

Modri novi trening imaju već popodne, a do kraja tjedna je raspored po dva treninga dnevno.

U četvrtak ujutro trener Modrih Zoran Mamić u 10 ujutro okupio je igrače u svlačionici i nakon kraćeg sastanka poveo momčad na prvi trening. Kao što je i bilo najavljeno, na treningu su bila 23 igrača, a bilo je i novih lica.

Uoči treninga trener je kratko ispričao plan priprema: 

- Pripreme su vrlo kratke, intenzivne, a već u prvih 28 dana sezone nas po teškom i paklenom vremenu čeka čak 9 službenih utakmica.  Igrat ćemo u pripremama pet prijateljskih utakmica i nadamo se što manje ozljeda. Znam da će reprezentativci kojih danas nema imati jako kratku pauzu i da će biti umorni, ali takav je danas profesionalizam – kaže trener koji je dodao kako se većina reprezentativaca momčadi priključuje do 20. lipnja.

Prvi trening s novim suigračima odradio lijevi bočni Borna Barišić koji je stigao iz Osijeka te povratnici s posudbe Zvonko Pamić i Dejan Radonjić. Dok su igrači trčali i nizali krugove posebno su trenirali Leonardo Sigali i Antonijo Ježina koji vuku ozljede s kraja sezone kao i kapetan Domagoj Antolić koji je poseban trening odradio u dvorani.

Što se pak tiče ciljeva u novoj sezoni trener kaže:

 - Liga prvaka? To ste vi rekli, a naši su ciljevi osvojiti hrvatsko prvenstvo i Kup te biti što bolji i konkurentniji u Europi. Ne želim stavljati imperativ Lige prvaka jer s druge strane imamo 11 ili 20 igrača druge momčadi koji također rade i dat će sve od sebe za uspjeh. Naravno da mi želimo, ali idemo korak po korak – rekao je trener pa zaključio.

- Prijelazni rok još nije niti počeo i traje dva mjeseca tako da je teško sada biti siguran i nešto prognozirati, ali ja sam jako zadovoljan s igračima koje imamo. Imali smo kvalitetnu momčad, doveli smo Schildenfelda i Barišića, a s posudbe su se vratili Pamić i Radonjić tako da sam jako zadovoljan. Što se tiče prodaje igrača tu nema ništa, ne tražimo posebno niti pojačanja tako da sam uvjeren kako će ovi igrači koji su danas tu činiti 99 % momčadi koja će iznijeti prvi dio sezone.

Modri novi trening imaju već popodne, a do kraja tjedna je raspored po dva treninga dnevno.

>>Dinamo sutra počinje pripreme, evo tko će sve biti na Mamićevoj prozivci

Komentara 9

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:29 11.06.2015.

eujanez kakav panj!

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
18:14 11.06.2015.

Jel to neki novi trener? Ja se sjećam onog starog da je na zadnjoj prvenstvenoj tekmi rekao da odlazi s klupe i posvađao se s bracom.

Avatar Bekrija
Bekrija
22:55 11.06.2015.

Ovi marsijanci i čipi čipsi nisu u stanju odgovorit ni na jedno pitanje, samo kriminal i lopovluk zagovaraju. Tko je izabrao Zoku za trenera Dinama i na osnovu čega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije