Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SuperSport HNL

Zna se tko će suditi derbi Dinama i Hajduka, Splićanima je on amajlija

Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa na stadionu u Maksimiru
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
17.07.2023.
u 15:41

Na otvaranju nove sezone SuperSport HNL-a čeka nas susret Dinama i Hajduka, u petak se od 20 sati sastaju na stadionu Maksimir

Nakon što smo ovog vikenda gledali derbi Dinama i Hajduka (1:0) u Superkupu, na otvaranju nove sezone SuperSport HNL-a čekaju nas isti protivnici. Naime, u petak od 20 sati ponovno se sastaju Dinamo i Hajduk na stadionu Maksimir.

Sada je i poznato tko će suditi ovaj susret. Bit će to Igor Pajač, 37-godišnjak iz Svetog Ivana Zeline kojem će pomagati Bojan Zobenica i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, dok će četvrti sudac biti Zdenko Lovrić iz Đakova. Glavni VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a njegov pomoćnik Kruno Šarić iz Županje.

Pajaču će ovo biti peti derbi koji će voditi, a zanimljivo je da u niti jednom prijašnjem ogledu Dinama i Hajduka pod njegovim vodstvom Hajduk nije izgubio u osnovnom dijelu utakmice. Jedini derbi koji je sudio na Maksimiru bio je prošlogodišnji Superkup, koji je završio rezultatom 0:0, a Dinamo je onda slavio nakon izvođenja jedanaesteraca.

Dodajmo da će Duje Strukan sudit će susret Gorice i Varaždina, Ante Terzić u Kranjčevićevoj će dijeliti pravdu Lokomotivi i Istri, dok će Mateo Erceg iz Benkovca suditi Rijeci i Rudešu. Susret Osijeka i Slaven Belupa na otvaranju Opus Arene sudit će Jakov Titlić iz Potravlja.

Ključne riječi

Komentara 8

EJ
ejStef
15:55 17.07.2023.

Valjda to garantira koji penal. Pa nećemo valjda sad prekidati tradiciju kluba s najviše dosuđenih penala u Europi i viceprvaka svijeta po tom pitanju. Mislim da to može i bolje, zašto biti 2. u svijetu, kada se može biti i 1.

RE
RedTree
19:20 17.07.2023.

Sveti Ivan Zelina nalazi se na jugoistočnim padinama Medvednice, 37 kilometara sjeveroistočno od Zagreba, Zagrebačka županija, kao Split od Sinja i Trogira. Je li moglo malo dalje!?

BS
Blue_shirt
17:09 17.07.2023.

Evo ja ću samo kopirati što je bilo 21.10.22.: Dakle ovo je analza: "Na početku se radi o guranju, kasnije o hrvačkom zahvatu, gdje je igrač u bijelom napadača bacio u gol. Ovo hrvanje je trajalo i ovo je evidentnoo prekršaj. I ranije smo upozoravali na ove situacije gdje igrači u fazi obrane s dvije ruke hvataju napadače. To je prekršaj, ako je u kaznenom prostoru, onda je kazneni udarac i žuti karton. - rekao je u emisiji Studio HNL na televiziji Max Sport o duelu Eleza i Perića, sudac Pajač nije svirao kazneni udarac." A suditi svi redom isti kao i sada nominirani: Dinamo - Hajduk 1:1 Stadion: Poljud, Hajduk Gledatelja: 30.000 Suci: Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina), pomoćnici: Bojan Zobenica i Ivan Mihalj (Velika Gorica), četvrti sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo) VAR: Marin Vidulin (Kanfanar), AVAR: Robi Kezele (Rijeka) Eto , pa sada vi zaključiti što to HNS poručuje. Ako sudite po pravilima (Dario Bell ovu subotu) nećete više suditi derby, a ako za6mirite na očiti penal na dinamovom igraču, e vi ste dobitka kombinacija... i evo vam sudite još i dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije