Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trujumf Reala

Zidane krenuo pobjedom, Modriću sudac nije priznao golčinu

Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.03.2019.
u 18:51

Zidane je susret počeo sa sva tri 'kažnjenika' koji su bili u nemilosti kod bivšega trenera Solarija - Iscom, Baleom i Marcelom, a upravo su Isco i Bale bili strijelci, a Marcelo dodavač za gol. Luka Modrić je izašao iz igre u 77. minuti

U susretu 28. kola španjolsk lige Real je u Madridu pobijedio Celtu Vigo s 2-0 u povratničkom prvijencu Zinedinea Zidanea na klupu kraljevskog kluba.

Zidane je susret počeo sa sva tri 'kažnjenika' koji su bili u nemilosti kod bivšega trenera Solarija - Iscom, Baleom i Marcelom, a upravo su Isco i Bale bili strijelci, a Marcelo dodavač za gol. Luka Modrić je izašao iz igre u 77. minuti. 

>> Pogledajte video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Sudac je na intervenciju VAR-a poništio čak dva gola Realu, a u drugom slučaju je to bio gol Luke Modrića, koji je pogodio s 20-tak metara, no taj gol nije priznat zbog pasivnog zaleđa Varanea. 

Ipak, u 62. minuti Real je zabio, a strijelac je bio Isco na dodavanje Benzeme., dok je na 2-0 povećao Bale u 77. minuti na dodavanje Marcela. 

U ranije odigranom susretu Alaves je došao do pobjede kod Huesce i učvrstio se na petom mjestu. Avila (14pen) je bio strijelac za 'fenjeraša' Huescu, a Calleri (11pen, 86) i Guidetti (80) za Alaves. 

Na ljestvici vodi Barcelona sa 63 boda, Real je treći s 54, a Celta tek 18. s 25 bodova. 

Komentara 6

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:11 16.03.2019.

Sad Luku konačno nitko ne kupuje 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije