Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši gazda dinama

Zdravko Mamić usporedio Hrvatsku i Srbiju za notorni tabloid: 'Piksi će napraviti veliki uspjeh na SP-u'

Zdravko Mamić na posljednjem ispraćaju bivšeg gradonačelnika Mostara, Ljube Bešlića
Denis Kapetanovic/PIXSELL
21.10.2022.
u 15:47

'Srbija ima više stanovnika od Hrvatske i samim tim veću bazu iz koje može da crpiti talentirane nogometaše' kazao je Mamić.

Zdravko Mamić je i dalje bjegunac od hrvatskog pravosuđa, svoje vrijeme krati u Međugorju i bavi se novim biznisom, ali totalno je izvan nogometa. Zaleti se do Mostara ili Sarajeva pogledati koju utakmicu, ali nijedan klub za sada neće preuzeti. 

Za srpski Informer, tabloid poznat po teškom 'žutilu' i gomilom laži, dao je opširan intervju. 

- Mnogo puta sam usporedio Hrvatsku i Srbiju, jer su mi često postavljali pitanje što to što Hrvatska ima, a Srbiji nedostaje. Nema nikakve dileme da je Hrvatska dobra, jer se godinama bori i opstaje u vrhu svjetskog nogometa. U posljednjih 20 i nešto godina jednom je bila druga, a jednom treća na svijetu. To govori o konstantnosti. Uvijek sam govorio da je po kvaliteti Srbija tu negdje, ali joj fali kult reprezentacije - usporedio je Hrvatsku i Srbiju te nadodao da je uvjeren kako će Dragan Stojković Piksi napraviti veliki uspjeh u Kataru. 

- Piksi i ja smo približnih godina, obojica smo u nogometu desetljećima, ali nikad se nismo upoznali. To ne znači da ne pratim što radi i upoznat sam sa svime što je radio tijekom karijere. Divio sam mu se kao igraču, ima šampionski gen koji mu puno pomaže i u trenerskom poslu. Zato se ne bih iznenadio da Srbija napravi nešto veliko u Kataru. Može daleko dogurati - smatra Mamić.

Za kraj je istaknuo kako su obje reprezentacije dobro prošle u ždrijebu za Europsko prvenstvo

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 11

Avatar Avi
Avi
16:01 21.10.2022.

Hrvati još uvijek nisu shvatili tko su Zdravko, Zoka i Stojan.

OT
otrovnijezik
15:52 21.10.2022.

Svaka ptica svome jatu leti.

HI
hiohio
16:16 21.10.2022.

Jako nam je bitno što neka lopina iz bosne kaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije