Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2024

Završen ždrijeb play-offa za Euro: BiH je izvukla najtežeg protivnika, pobjednik može na Hrvatsku

Zenica: BiH i Portugal igraju 8. kolo kvalifikacija za EURO 2024
Armin Durgut/PIXSELL
23.11.2023.
u 13:09

Za plasman na završni turnir Europskog prvenstva među momčadima iz B lige u polufinalu će Izrael ugostiti reprezentaciju Islanda, a Bosna i Hercegovina će biti domaćin Ukrajini. Pobjednik dvoboja BiH - Ukrajina dobio je domaćinstvo finalnog dvoboja.

Nogometaši Walesa igrat će 21. ožujka sljedeće godine protiv Finske u polufinalu doigravanja za EURO 2024., dok će reprezentacija Bosne i Hercegovine ugostiti Ukrajinu, odlučeno je ždrijebom održanim u sjedištu Udruge europskih nogometnih saveza (UEFA) u Nyonu.

GALERIJA Pogledajte porušenu kuću Luke Modrića

Zenica: BiH i Portugal igraju 8. kolo kvalifikacija za EURO 2024
1/5

Pobjednik tog dvoboja će 26. ožujka u finalu ugostiti boljeg iz dvoboja Poljske i Estonije. Za plasman na završni turnir Europskog prvenstva među momčadima iz B lige u polufinalu će Izrael ugostiti reprezentaciju Islanda, a Bosna i Hercegovina će biti domaćin Ukrajini. Pobjednik dvoboja BiH - Ukrajina dobio je domaćinstvo finalnog dvoboja. 

VEZANI ČLANCI:

Parovi polufinala reprezentacija iz C lige bit će Gruzija - Luksemburg i Grčka - Kazahstan. Pobjednik para Gruzija - Luksemburg bit će domaćin u finalu boljem iz dvoboja Grčka - Kazahstan. Pobjednici će unaprijed putem ždrijeba 2. prosinca biti smješteni u neku od skupina Eura kao dio najslabije jakosne skupine pa ih mogu izvući i vatreni.

Komentara 3

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
20:31 23.11.2023.

Kako je Bosna/RS uopste dosla do playoffa?

Avatar barba_barba
barba_barba
20:27 23.11.2023.

BiH igra daleko ispd svojih mogućnosti

ZG
zoranzivkovic2912@gmail.com
11:36 24.11.2023.

Nije mi jasno kako je bih u dodatnim kvalifikacijama ali neka je i neka izbaci Ukrajinu jer mi oni idu na živce sve se vrti oko njih ko je nama Hrvatima pomagao oko sporta niko napred bih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije