Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANDE LUKA

Marca se naklonila Modriću: Legenda Reala i junak Hrvatske ispisao je novo nogometno poglavlje

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
23.11.2023.
u 09:05

Španjolci opisuju kako je Modrić odveo vatrene do dva svjetska odličja i srebrne medalje u Ligi nacija, pa nadodaju kako u hrvatskoj povijesti postoji razdoblje prije i poslije Luke Modrića

Španjolski mediji bave se odlaskom Hrvatske na Europsko prvenstvo, a većina njih to gleda o kroz prizmu Luke Modrića, hrvatskog kapetana i ikone Real Madrida. Za Modrića je Njemačka vrlo vjerojatno mjesto ''posljednjeg plesa'', gdje će kao kapetan voditi Hrvatsku u pokušaju osvajanja prve europske medalje. 

GALERIJA Marca: Modrić je legenda Reala i junak Hrvatske

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/6

"Luka Modrić u utorak je ispisao novo poglavlje nogometne enciklopedije. Dugi marš Luke Modrića: On je legenda Madrida i junak Hrvatske", napisali su novinari iz Marce. 

Španjolci opisuju kako je Modrić odveo vatrene do dva svjetska odličja i srebrne medalje u Ligi nacija, pa nadodaju kako u hrvatskoj povijesti postoji razdoblje prije i poslije Luke Modrića. 

"Modrić, sad veteran, zasjao je ponovno i odveo Hrvatsku do trećeg mjesta, a nakon toga bio je ključan u Realovu osvajanju Lige prvaka", podsjećaju na Lukin nastup u Kataru prošle godine. 

VEZANI ČLANCI:

"Osim herojske karijere vođenja momčadi iz zemlje s manje od četiri milijuna stanovnika, Modrić je i u Realu, kojem se priključio 2012., napravio legendarnu karijeru. Osvojio je pet Liga prvaka i ukupno 23 trofeja, samo dva manje od Marcela i Karima Benzeme. To može povećati ove sezone koja kulminira Eurom u Njemačkoj, posljednjim velikim izazovom kultnog nogometaša na reprezentativnoj razini", smatra Marca. 

Komentara 3

Avatar Hrvatski Građanski
Hrvatski Građanski
11:41 23.11.2023.

Luka Modrić spada među 10 najvećih nogometaša u povijesti.

BO
Boromeus
04:41 24.11.2023.

8 milijuna je Hrvata, ne kenjaj Marca nisi ti Milanovic

Avatar utunelu
utunelu
10:42 23.11.2023.

takvih ko ima na bacanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije