Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Olić:

'Za Dinamovog talenta već se raspituju mnogi veliki europski klubovi'

Ivica Olić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
15.06.2020.
u 13:55

Tog dečka svi spominju, svi veliki europski klubovi ga znaju. Kada kontaktiram klub, često mi pričaju o njemu - kaže Ivica Olić

Ivica Olić (40) je u razgovoru za Sport Bild istaknuo kako su u Bayernu zadovoljni Ivanom Perišićem, te vjeruje kako bavarski klub neće pogriješiti bude li od Intera otkupio njegov ugovor.

- Ivan je igrao dobro i prije ozljede, znam da su u Bayernu zadovoljni s onim što je pokazao. Bio bih jako zadovoljan kad bi ga klub otkupio od Intera. Istina, ima 31 godinu, ali može igrati na visokoj razini još nekoliko sezona - kazao je Ivica Olić, pa nastavio:

- Fizički je spreman, a ni u karijeri nije imao težih ozljeda. U prednosti je pred nekim drugim nogometašima jer može igrati na više pozicija, a uz to i s obje noge igra jednako dobro. S njim sam igrao u Wolfsburgu, svaki trener bi poželio takvog igrača. Apsolutno ga obožavam.

Olić je nahvalio Dinamovog mladog stopera. Mnogi europski velikani raspituju se za 18-godišnjeg talenta Joška Gvardiola.

- Tog dečka svi spominju, mnogi veliki europski klubovi ga znaju. Kada kontaktiram klub, često mi pričaju o njemu. Gvardiol je nevjerojatan talent, igra sjajne duge lopte, sjajan je tehnički i fizički. Moj prijatelj Josip Šimunić radi s našom U-19 reprezentacijom i jednom me nazvao da prokomentira Gvardiola: "Ne znam gdje je njemu granica" - istaknuo je Olić i dodao:

- Mislim da će Joško ostati još godinu-dvije u Dinamu, s profesionalcima se još razviti. Bio bi mi logičan korak kada bi se kasnije odlučio za Bundesligu. On ima kvalitetu za razvoj u jednoj od najboljih liga na svijetu.

Dalićev pomoćnik komentirao je i situaciju s Nikom Kovačem koji je kraja prošle godine dobio otkaz u Bayernu.

- Niko Kovač ima mnogo ponuda, ali će se odmoriti do sljedeće sezone. Naravno Borussia Dortmund je sjajna momčad s puno talenata i već godinama igraju odlično. Bude li Borussia tražila novog trenera, to bi mogla biti dobra prilika za Niku. To bi im bio odličan izbor jer žele biti u vrhu lige i tome im on može pomoći - dodao je Olić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije