Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto na slavlje

Kapetan Šibenika teško se ozlijedio u sudaru, policija izvijestila o uzroku nesreće

Prometna nesreća - Martin Vukorepa
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/8
15.06.2020.
u 10:58

Šibenska policija obavila je uviđaj te je u priopćenju izvijestila javnost o uzroku nesreće

Kapetan Šibenika, 23-godišnji Martin Vukorepa teško se ozlijedio u prometnoj nesreći koja se u petak  dogodila na cesti između Kapele i Tisnog.

Vukorepa je zbog neprilagođene brzine svojom Opel Corsom prešao u suprotni trak i izravno se sudario s Golfom za kojim je sjedio 35-godišnji vozač koji je lakše ozlijeđen.

Šibenska policija obavila je uviđaj te je u priopćenju izvijestila javnost da je vozač Opel Corse izazvao nesreću nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom zbog velike brzine.

– Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 24-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Opel Corsa, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom državne ceste D-121, po izlasku iz lijevog nepreglednog zavoja, zbog brzine kretanja vozila neprilagođene vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom prešao na prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u osobni automobil Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnji vozač – rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske, te dodala:

– Od siline sudara osobni automobil Golf rotirao se na kolniku i zadnjim dijelom izletio je izvan zapadnog ruba kolnika na travnato-zemljani maslinik, gdje se vozilo zaustavilo podvozjem oslonjenim na kameni suhozid, dok se drugo vozilo također rotiralo na cesti i zaustavilo na istočnom prometnom traku.

Protiv kapetana Šibenika zbog izazivanja prometne nesreće podići će se kaznena prijava pri Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. U petak su nogometaši i navijači Šibenika proslavili ulazak u Prvu ligu.

Ključne riječi

Komentara 1

ČV
čača vrati se
12:26 15.06.2020.

znači slavio se ulazak u prvu ligu i desila se prometna🤔 jeli bilo alkohola u slavlju,pa ta corsa ima 60 konja i tako se zabiti,izgubiti kontrolu sa 60 konja,brzo ozdravi svakako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije