Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donosi goal

Wilson odlazi iz Dinama i ulazi u legendu! Među najveće promašaje plavih...

25.07.2014.,  Stadion Kranjceviceva, Zagreb - MAXtv, 1. HNL, 02. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo Zagreb. Wilson Eduardo. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
03.12.2014.
u 09:45

Postigao je jedan pogodak u 17 nastupa

Komentara 12

Avatar cluesblues
cluesblues
11:25 03.12.2014.

koja je ovo glupost, zasto bi wilson bio promasaj (a pogotovo legendaran?!?)? pa uzet je na posudbu, ako nije zadovoljil, vraca se natrag i dinamo nece odkupit njegov ugovor - nema boljeg nacina za dovodjenje igraca nego prvo posudba (pogotovo iz velikih klubova ako ih je moguce realizirat) pa ako zadovolji odkup a ako ne, dovidjenja - da su bar sigali i machiado dovedeni na posudbu..….makar mislim da bi kod pravog trenera i wilson proigral, bez obzira na silne promasene zicere - kod njega me vise od tih promasajanervirala nonsalantna igra i nezainteresiranost, to bi se kod pravog trenera brzo sredilo - kod ovog nesposobnog trenerskog segrta svaki igrac je bar 50% losiji od realnih mogucnosti i on nebu nikad u stanju slozit ekipu koja ce funkcionirat kao ekipa - umjesto novih pojacanja treba dovest pravog trenera...

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:10 03.12.2014.

Kad bi sjetili svih promašenih dinamovih igrača, moguće je sastavit dve ekipe da igraju na treningu jedna protiv druge.

TA
tanja5x
10:18 03.12.2014.

otkada se ovo naziva članak? i od kada jedna dnevna NOVINA objavljuje linkove i zašto? kako to da vaš urednik nije odletio jer upropaštava ove neka ugledne novine? možda zato što to radi sa zadatkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije