Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Wayne Rooney se vraća u prvih jedanaest protiv Škotske

Wayne Rooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
10.11.2016.
u 12:43

Rooney (31) je zadnju kvalifikacijsku utakmicu protiv Slovenije (0:0) počeo s klupe nakon što je izgubio mjesto u prvih jedanaest u Manchester Unitedu

Kapetan engleske reprezentacije Wayne Rooney vraća se u prvih 11 u kvalifikacijskoj utakmici za SP 2018. protiv Škotske koju Engleska igra u petak, objavio je u četvrtak privremeni engleski izbornik Gareth Southgate.

Rooney (31) je zadnju kvalifikacijsku utakmicu protiv Slovenije (0:0) počeo s klupe nakon što je izgubio mjesto u prvih jedanaest u  Manchester Unitedu.

No, kako je zaigrao zadnje dvije utakmice Uniteda od početka i zabio gol u porazu od Fenerbahčea u Europskoj ligi, dobio je povjerenje izbornika i 119. put će igrati u prvoj postavi reprezentacije protiv Škotske na Wembleyju.

– Sada je u boljoj poziciji nego što je bio zadnji put. Mislim da je on iskusan igrač za utakmicu poput ove. Nisam oklijevao da ga izaberem u prvih 11 – izjavio je Southgate.

Rooney će preuzeti kapetansku traku od Liverpoolov veznjaka Jordana Hendersona, za kojeg je Southgate također potvrdio da će započeti utakmicu protiv Škotske.

Engleska je prva u F skupini kvalifikacija za SP 2018. s dva boda ispred Slovenije i Litve te tri ispred Škotske.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije