Naslovnica Sport Nogomet

Vulgaran je, izvodi striptiz, prijeti, ima igrače u ropstvu...

Slovenci tvrde da je Zlatko Zahovič, sportski direktor Maribora, bespomoćno janje u usporedbi s izvršnim predsjednikom Dinama.
21. kolovoza 2012. u 23:02 24 komentara 1108 prikaza
'17.08.2011.,stadion Maksimir,Zagreb - Prva utakmica play-offa Lige prvaka, GNK Dinamo - FF Malmo. Nakon utakmice Zdravko Mamic krenuo se obracunati s navijacima koji su utrcali u teren, a koje su zas
Foto: 'Marko Lukunic/PIXSELL'

Slovenski mediji uoči dvoboja s Dinamom puno pišu i o Zdravku Mamiću, ali ne baš pozitivno. Navode da je Zlatko Zahovič, sportski direktor Maribora, bespomoćno janje u usporedbi s izvršnim predsjednikom Dinama.

\"Iako je kršio zakone, imao igrače u svojoj agenciji u ropstvu jer mu do kraja života moraju plaćati postotak od prihoda, imao privatizacijske akrobacije, utajio porez, postao je omiljeni sugovornik u hrvatskim medijima. Njegov vokabular je vulgaran, izvodi striptiz, prijeti, juri za novinarima, trenere mijenja kao čarape, u sukobu je s Bad Blue Boysima. No istodobno je nevjerojatno domišljat i sposoban,\" opisuje ga slovenski Dnevnik.

Detonantno izgaranje
Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Grubi
  Grubi:

  samo vi glagoljajte janezi.... Ne želim ispasti štovatelj lika i djela Maminja, samo neke činjenice. To što su mu igrači 'robovi', nije njegov već problem igrača jer su znali što potpisuju. Nadalje i sa takvim statusom 'goniča robova', pola igrača ... prikaži još! vaše opskurne lige sanja da dođe igrati i 'robovati' u Dinamo jer osim što je čest gost Lige prvaka bez obzira na rezultate, to je trenutno jedan od najbolje uređenih klubova im najpoželjniji za igati na ovim prostorima. Zna se itekako da se iz njega može ostvariti dobar transfer upravo zahvaljujući Mamiću. Uostalom, uvjeren sam da bi svi vaši klubovi jednako kao i naši - voljeli imati vog Mamića. Je Maminjo sirovina ali ovakvu spodobu su od njega napravili dobrim dijelom i novinari, a drugim dijelom on sam. Ipak treba reči da zna poslovati i zaraditi. Kako za sebe tako i za klub koji je jedan od rijetkih ne samo klubova već općenito poslovnih subjekata gdje je plaća redovita... i dobra.

 • doktorica:

  ne bi čudilo da Mamića izaberu za ministra u kakovom okruženju živimo....

 • njuka:

  "No istodobno je nevjerojatno domišljat i sposoban"