Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frank Mir

Vidjeli ste kako su ovi iz PRIDE-a prošli u UFC-u, Cro Cop je bio nokauter, a ja sam ga nokautirao!

'08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
16.03.2016.
u 21:33

“Svi oni, osim Fedora, su došli u UFC. On je nastupio u Strikeforceu i izgubio je od Antonija ‘Bigfoota’ Silve koji ga je tom prigodom uništio. S druge strane, ja imam pobjedu nad ‘Bigfootom’

Frank Mir će se ovog vikenda susresti s Markom Huntom na eventu koji će se po drugi put održati u Brisbaneu. Za Amerikanca će “Super Samoan” biti peti po redu protivnik koji je slavu stekao u legendarnom Prideu, a upravo je to natjeralo bivšeg prvaka na komentar o teškašima koji su se proslavili u Japanu, piše Fight Site.

Mir je u pozitivnom omjeru s Pride legendama. Dva put je svladao Antonija Rodriga Nogueiru, a upisao je i nokaut protiv Mirka Filipovića. S druge strane, neuspješnima su se pokazali njegovi nastupi protiv Alistaira Overeema i Josha Barnetta.

“Stalno su mi govorili kako će njih trojica počistiti UFC ako nam se pridruže. Najavljivalo se to kao Prideov show u UFC-u. Tri velika Prideova imena, o kojima sam slušao u to vrijeme, su očito bili Fedor i Nogueira, kojeg se uspoređivalo sa mnom, odnosno govorilo se kako sam američka, jeftinija verzija njega. Tu je, naravno, bio i Cro Cop”, izjavio je Mir.

Jiu-jitsu majstor se zatim koncentrirao na Fedora…

“Svi oni, osim Fedora, su došli u UFC. On je nastupio u Strikeforceu i izgubio je od Antonija ‘Bigfoota’ Silve koji ga je tom prigodom uništio. S druge strane, ja imam pobjedu nad ‘Bigfootom’. Mislim da to govori kako bi on prošao u UFC-u.”

Na red su došli Cro Cop i Minotauro…

“Nokautirao sam Mirka koji je bio nokauter. Protiv njega nisam niti jednom preselio borbu na pod, a svejedno sam pobijedio. Nogueira je dio moje povijesti, pozitivnih stvari koje sam napravio u karijeri. Njega sam svladao dva put – nokautom i ‘submissionom’.”

UFC Fight Night 85 će Miru donijeti Hunta, Prideovu legendu s kojom se još uvijek nije susreo.

“Hunt je preiskusni veteran kojem ne smijem dopustiti da se bori u svom ritmu, jer u tom slučaju neće nikad napraviti pogrešku. Samim time ga nikad neću srušiti na pod i dovesti ga u poziciju u kojoj bi trebao imati najbolje šanse za pobjedu”, zaključio je Mir.

>>Cro Cop se oprostio od Randlemana: Imao sam čast boriti se s njime

Komentara 1

ZG
zg223
06:18 17.03.2016.

kako se lik tijesi.hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije