Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANREMO 2021.

VIDEO Urnebesno: Ibra i srpski trener na festivalu zapjevali hit, sve se orilo

Sinisa Mihajlovic, Amadeus, Rosario Fiorello, Zlatan Ibrahimovic
Foto: Andrea Bracaglia/KIKA/PIXSELL/KIKA/PIXSELL
1/3
05.03.2021.
u 09:00

Ovoga puta to nije bilo uz narodnjačke hitove Nade Topčagić uz koje vrlo rado pleše, već je bilo uz talijansku pjesmu "Io vagabondo"

Čini se da ni Talijanima nema fešte bez Balkanaca. Naime, nakon što se okušao u voditeljskoj ulozi na festivalu Sanremo, napadač AC Milana Zlatan Ibrahimović na pozornici je prvi put i zapjevao i to ispred, otprilike, 10 milijuna Talijana.

Ovoga puta to nije bilo uz narodnjačke hitove Nade Topčagić uz koje vrlo rado pleše, već je bilo uz talijansku pjesmu ''Io vagabondo''. 

Doduše, iako je talentiran za mnogo toga, bilo je jasno kako mu pjevanje nije jača strana, iako je uz sebe imao i dva domaća izvođača, ali i srpskog trenera Sinišu Mihajlovića.

Propustio je Zlatan već nekoliko treninga Milana, a možda će i propustiti utakmicu protiv Jurićeve Verone, no to ga ne brine. On se sjajno zabavlja na poznatom festivalu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentara 4

Avatar Cornelius
Cornelius
15:12 05.03.2021.

Za vas piskarala urnebesno, za LJUDE gadljivo.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:13 05.03.2021.

Trebali su pjevati, Il cuore è uno zingaro ...

Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:21 05.03.2021.

Balkanski San Remo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije