Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEBAKLA

VIDEO Srbi tvrde da ABA liga podržava ustaštvo: Sporne zastave na utakmici Zadar - Partizan

ABA liga: Zadar - Partizan
YouTube scereenshot
25.12.2023.
u 15:31

Prema pisanju srpskih medija, na tribinama u Zadru pojavili su se navijači s ustaškim obilježjima. ABA ligu okrivili su da podržava ovakvo ponašanje zbog toga što u snimkama utakmice objavljenima na YouTubeu nisu izostavili dijelove gdje se ona vide

U nedjelju je Zadar ugostio Partizan u utakmici ABA lige koja je završila rezultatom 84-68 za domaću momčad. U posljednjoj je četvrtini hrvatski klub došao do čak 21 poen prednosti, no naposljetku su pobijedili s i dalje visokih 16 razlike.

Trener Partizana, Željko Obradović dočekan je pljeskom, ali prema pisanju medija nije sve prošlo bez incidenata. Navode kako su se na tribinama nekoliko puta pojavila ustaška zastava.

VEZANI ČLANCI:

Pišu i kako je ABA liga sve to podržala obzirom da je u izvještaju s utakmice na platformi YouTube ostavila dijelove snimke koji prikazuju navijače koji dižu zastave Nezavisne Države Hrvatske. Snimke s utakmice možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Ibrahimovićev sin teško se razbolio, a Zlatan je pobjegao iz bolnice: 'Kao da su mi iščupali srce'

Ključne riječi

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
10:59 26.12.2023.

Poraz boli, zar ne? 😂😂😂

Avatar ljutapica
ljutapica
22:47 25.12.2023.

Kog boli k što nepismena čet.ička žgadija "misli"

Avatar barba_barba
barba_barba
09:58 26.12.2023.

Vidin samo grb Grade Splita i transparent sa natpison „klošari“ i gornjem desnon kutu slovo h. Pošto je opčepoznato da se radi o orjunašima je podrška U-pokretu neutemeljena. Sherlock Holmes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije