Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO SE DJEČAKU

VIDEO Skandalozan potez trenera Nikole Vlašića, potpuno mu se pomutio um

David Moyes
Reuters/Pixsell
06.05.2022.
u 11:52

Dvanaest minuta prije kraja utakmice, Moyes je ljutito udario loptu prema sakupljaču lopti koju mu je par trenutaka prije toga dodao.

Trener engleskog prvoligaša West Hama Uniteda David Moyes ispričao se jer je jučer u utakmici u kojoj je njegova momčad poražena od Eintrachta loptom pogodio sakupljača lopti nakon čega je isključen.

Dvanaest minuta prije kraja utakmice, Moyes je ljutito udario loptu prema sakupljaču lopti koju mu je par trenutaka prije toga dodao. Video pogledajte OVDJE.

West Ham, za koji nije igrao Nikola Vlašić, s deset je igrača izgubio 0-1 u uzvratu u Njemačkoj, a Eintracht iz Frankfurta se u finale Europa lige plasirao ukupnim rezultatom 3-1.

"Moram se ispričati što sam šutnuo loptu, on mi je poslao kratku loptu", rekao je Moyes novinarima. "Vratio sam loptu natrag dječaku. Nije ga pogodila, mislim da je prošla pored njega pa sam se ispričao zbog toga."

West Ham, sedmi u Premier ligi, u nedjelju igra protiv Norwich Cityja.

>> Pogledajte i emotivni Ćirin govor

Komentara 2

LA
lajh1985
14:02 06.05.2022.

Skandalozno bi bilo da je uveo Vlasica u igru, a ne ovo

DM
drazen.muhvic
10:35 07.05.2022.

Ovo je bilo u afektu, nije razmišljao o posljedicama. Skandalozno je što je kupio Vlašića. O tome je imao vremena razmišljati, pa čak i o posljedicama toga. Ili jednostavno ne razmišlja što čini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije