Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZIJSKA LIGA PRVAKA

VIDEO Pogledajte majstorsku asistenciju Brozovića. Ronaldo je pogodak poslužio na pladnju

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Fateh
Foto: YAZEED ALDHAWAIHI/REUTERS
1/6
22.02.2024.
u 09:47

Nogometaš Al-Nassra su izborili četvrtinu finala Azijske lige prvaka svladavši Al Fayhu ukupnim rezultatom 3:0 (1:0, 2:0). Arhitekti ovog slavlja bili su Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović

Prošloga je ljeta saudijski Al-Nassr je svojoj najvećoj zvijezdi Cristianu Ronaldu u Rijadu pridružio hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića. Koliko se to isplatilo pokazala je još jedna njihova izvedba, ovoga puta za pobjedu protiv Al Fayha (2:0) u osmini finala Azijske lige prvaka.

U vodstvo je Al-Nassr došao već u 17. minuti kada je Otavio zabio uz asistenciju Abdullaha Alkhaibarija. Rezultat je ostao nepromijenjen sve do 86. minute kada se u strijelce ponovo upisao Ronaldo, uz asistenciju Marcela Brozovića.

GALERIJA Ronaldo majci kupio poklon o kojem mnogi mogu sanjati: Natjerao je na plač

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Fateh
1/67

Vatreni je na svojoj polovici terena dobio loptu u noge i uočio Ronalda kako se probija među suparničke linije. Poslao mu je dugačko dodavanje na koje je protivnički vratar pokušao istrčati, ali je promašio loptu. Ronaldo potom nije imao problema poslati je u praznu mrežu. Snimku asistencije i pogotka možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

U prvoj su utakmici nogometaši Al-Nassra također slavili. Rezultat je bio 1:0, a postavio ga je upravo dvojac Ronaldo-Brozović. Portugalcu je ovo bio 27 gol ove sezone u 27 odigranih utakmica. Brozović je ove sezone zabio tri, a asistirao šest puta.

VIDEO Ivan Rakitić je pronašao novi klub: Odlazi nezadovoljan statusom u Sevilli gdje je postao legenda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije