Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 277 u Dallasu

VIDEO Užasne prijetnje prije meča: Iskopat ću joj oči! Morao reagirati i predsjednik UFC-a

Instagram screenshot
30.07.2022.
u 12:40

Vjerujte mi kad kažem da sam spremna umrijeti. Što god je potrebno, to ću učiniti - rekla je Pena koja se ponekad ne zna držati u granicama dobrog ukusa.

Sve je spremno za novi UFC 277 spektakl u American Airlines Centru u Dallasu na kojem će središnja borba biti ona između Amande Nunes i Juliane Pene. 

Iako nije riječ o nekom od UFC-ovih događaja koji obaraju s nogu s popisom imena boraca i borkinja, ali svakako u oči upada ovaj meč za titulu prvakinje u bantam kategoriji zbog zanimljive najave. 

Nunes i Pena su se borile kraje prošle godine pa će ovo biti njihov revanš nakon što je Pena preuzela tron u posljednjem meču. Julianna Pena nakon osvajanja titule podosta se služila i 'trash talkom' i pokušala isprovocirati svoju protivnicu.

- Iskreno, mislim da je to strategija. Ona radi što poželi i vjerujem da zna što radi. Ja moram ostati prisebna - rekla je Nunes na sinoćnjoj konferenciji za medije.

Pena je tijekom te konferencije za medije nastavila sa svojom taktikom i uputila je nekoliko prijetnji Amandi.

- Udarat ću šakama, nogama, povlačit ću ju za kosu, ugrist ću ju, a iskopat ću joj i oči ako treba. Doslovno ću učiniti sve što je potrebno. Vjerujte mi kad kažem da sam spremna umrijeti. Što god je potrebno, to ću učiniti - rekla je Pena koja se ponekad ne zna držati u granicama dobrog ukusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ESPN MMA (@espnmma)

Na sve to reagirao je i predsjednik UFC-a Dana White izjavom:

- Nadajmo se da se ništa od toga neće dogoditi.

Inače, Nunes je godinama dominirala u ovoj kategoriji, a krajem 2021. ju je skinula s trona Pena. Zbog toga je Nunes poručila da je motiviranija nego ikad.

- Ja ću biti tamo, spremna da budem još bolja od nje. Ona će se suočiti s 'lavicom‘ kakvu nije vidjela prošli puta. Spremna sam!

>> Pogledajte i video: Mike Tyson objavio da je blizu kraja

Ključne riječi

Komentara 2

SE
serđo12
18:53 01.08.2022.

Cura je malo previše gledala Tarantina i preozbiljno ga shvatila !

IP
info_punkt
13:53 01.08.2022.

za ožen't

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije