Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO DETALJE

VIDEO Nenad Bjelica: Na Zdravka Mamića sam povisio ton, a on mi je sve priznao

Nenad Bjelica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
15.11.2020.
u 18:55

- Čak mi je i priznao da njihova odluka nije bila ni dobar tajming, ni dobar iznos ni dobar način... - rekao je Bjelica

Puno se prašine podignulo prije pola godine kada je objavljeno da Nenad Bjelica više nije trener Dinama. Bjelica je u međuvremenu preuzeo Osijek, a sada se osvrnuo na rastanak u Maksimiru. Progovorio je i o odnosu sa Zdravkom Mamićem koji se od hrvatskog pravosuđa skriva u BiH, ali je i dalje utjecajan u Dinamu.

- Zadnji put smo se čuli sedam dana prije sporazumnog raskida ugovora. To je bio jedan jedini put otkako je krenuo taj sporazum oko smanjenja ugovora. To je bio najnormalniji razgovor u kojem sam ja više povisio ton na njega nego on na mene. On mi je po stoti put izrazio zahvalnost za sve ono što sam napravio za Dinamo. Čak mi je i priznao da njihova odluka nije bila ni dobar tajming, ni dobar iznos ni dobar način... - rekao je Bjelica u emisiji Sport nedjeljom koja se večeras u 20 sati emitira na Sportskoj televiziji.

- Sve mi je to priznao u telefonskom razgovoru, ali više nije bilo povratka. I jednostavno smo to obojica prihvatili. Na kraju smo našli rješenje i sporazumno se rastali. Dinamo je krenuo svojim, a ja svojim putem i otad se više nismo čuli. Kasnije je bilo nekih istupa u javnosti koje ne želim komentirati, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Bilo mi je lijepo u Dinamu, ponosim se na sve što sam napravio sa svojim stožerom i igračima jer smo to zajedno postigli - dodao je Bjelica.

Ovdje pogledajte isječak iz Sporta nedjeljom, a cijelu emisiju možete pogledati večeras u 20 sati na Sportskoj televiziji

Ključne riječi

Komentara 10

DI
Dinamenavek
19:19 15.11.2020.

Evo Bjelica je potvrdio da je Zravko fin gospodin!

MO
mosack
00:25 16.11.2020.

I onda Bjelica, usred prijelaznog roka, izjavi kako Dinamo nije financijski stabilan klub... Kurvinska subverzija na najjače....

RO
roland
21:37 15.11.2020.

Bjelica radi dobar posao. Ono što ne bi trebao raditi jest baviti se s Dalićem i Mamićem! Samo ga treba zanimati Osijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije