Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET JE TO NAPRAVIO

VIDEO Muškarac snimljen što radi usred vjenčanja, supruga pita: Da se razvedemo?

Vjenčanje
Printscreen
12.09.2022.
u 11:49

– Da se razvedemo? – pitala je Danielle svoje pratitelje

Korisnica TikToka Danielle Russell prije godinu dana objavila je video s vlastitog vjenčanja u kojem je otkrila da je njezin suprug Blake tijekom večeri gledao utakmicu na mobitelu.

Blake je tada naslonio mobitel na svadbenu tortu i tijekom vjenčanja gledao utakmicu australskog ragbija.

@daniandblake #stitch with @daniandblake 2 years later, at my brothers wedding 🤦🏻‍♀️ #wedding #fail #daniandblake #marriage ♬ original sound - Dani and Blake

– Još ne mogu vjerovati da mi je suprug ovo napravio na vjenčanju – poručila je tada Danielle.

No, čini se da Blake nije ništa naučio. Dvije godine kasnije na vjenčanju šogora napravio je istu stvar i buljio u prijenos ragbijaške utakmice.

– Da se razvedemo? – pitala je Danielle svoje pratitelje.

Većina njih smatrala je da mu treba oprostiti s obzirom na to da je sada već riječ o tradiciji, a i radilo se o važnoj utakmici Penrith Panthersa i Cronulla Sharksa. 

>> Hrvatska u infarktnom finalu svladala Mađarsku i postala prvak Europe!

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
12:42 12.09.2022.

Dok ovaj gleda nesto zanimljivo po njega ova ima njega vremena snimit, a kao zanimljivo joj je na vjencanju i ne dosaduje se na telefonu

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:40 12.09.2022.

Da, spasit će se čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije