Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRV NIJE VODA

VIDEO Messijev sin pokazao očev talent! Pogledajte kako dribla i zabija golove

Mateo Messi
Foto: screenshot X
1/3
15.04.2024.
u 15:00

Lionel Messi se prošloga ljeta povukao iz europskog nogometa transferom iz Paris Saint-Germaina u američki Inter Miami. Imao je i unosne ponude iz Saudijske Arabije, no za SAD se vjerojatno odlučio zbog lakšeg ritma i manjeg pritiska, zbog čega više vremena može provoditi s obitelji

Sin Lionela Messija, snažnog kandidata kada je riječ o najboljem nogometašu svih vremena, pokazuje kako doista ima istine u izrekama da krv nije voda i kako jabuka ne pada daleko od stabla. Snimka s utakmice na kojoj je 8-godišnji Mateo u dresu Inter Miamija potpuno 'rastavio' suparničku momčad postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Tijekom utakmice je mali Messi zabio čak pet golova protivničkoj momčadi. Štoviše, mnogi od tih golova su nastali iz solo akcija koje podsjećaju, barem stilom, na neka od najboljih izdanja njegovog oca. Uz to, zabio je iz slobodnog udarca i proslavio tako što je poslao poljubac nekome na tribinama.

Na snimci se zatim vidi kako loptom prolazi pokraj više suparničkih igrača pa sam zabija protivničkom vrataru. Dakako, put do visina koje je dosegao Messi stariji bio je dug i pun prepreka, no ukoliko je dječak naslijedio očev talent i upornost, bit će zanimljivo vidjeti kamo će ga život odvesti.

Lionel Messi se prošloga ljeta povukao iz europskog nogometa transferom iz Paris Saint-Germaina u američki Inter Miami. Suvlasnik kluba s Floride je engleska superzvijezda David Beckham. Imao je i unosne ponude iz Saudijske Arabije, no za SAD se vjerojatno odlučio zbog lakšeg ritma i manjeg pritiska, zbog čega više vremena može provoditi s obitelji.

VIDEO Španjolski mediji: 'Modrić još nema nikakvu ponudu, a pitanje je hoće li stići'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije