Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURCI PIŠU

Turci će ponovo pokušati odvesti Petkovića iz Dinama? Spremni su platiti milijune

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon što je Petković modre doveo u vodstvo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
15.04.2024.
u 09:21

Pregovori Petkovića i Dinama prošloga ljeta poprilično su dugo trajali, a sudeći prema natpisima u Turskoj u priči bi se ponovo mogao pojaviti Trabzonspor koji se želi pojačati prije europskih utakmica

Bruno Petković, kapetan i jedan od stožernih igrača na kojima počiva čitava igra Dinama prošloga je ljeta bio na meti turskog Trabzonspora. Ipak, nije se pridružio nekolicini suigrača koji su potpisali za nove klubove, već je produžio svoj ugovor do ljeta 2025. godine. Prema pisanju turskih medija, Trabzonspor je i dalje zainteresiran za hrvatskog napadača i žele aktivirati klauzulu prema kojoj Petković može napustiti klub ukoliko zainteresirana strana Dinamu isplati 2.5 milijuna eura.

Dodaju kako Trabzonspor trenutačno traži napadača. Prošloga su ljeta, dok je momčad vodio hrvatski trener Nenad Bjelica, bivši napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Mislav Oršić stigao je na južnu obalu Crnog mora. Međutim, nakon teške ozlijede na treningu gotovo da nije igrao. Tako u momčadi postoji rupa, a Petković je već neko vrijeme u očima Trabzonspora kandidat za tu ulogu, time više što bi Oršić mogao za Bjelicom u Union Berlin, kako piše Bild.

VIDEO Samo jedan igrač Dinama nije pobjegao s terena kad je Torcida provalila

Trabzonspor se trenutačno nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s više od 30 bodova zaostatka za vodećim Fenerbahčeom i Galatasarayem. Ipak, borba između njih i četvrtoplasiranog Bešiktaša mogla bi biti gusta. U svakom slučaju, mogu se nadati igri u Europi, to jest kvalifikacijama za Europa ili Konferencijsku ligu, a to znači da će se tijekom ljeta željeti pojačati i pripremiti sa snažnu konkurenciju.

Petković je u Dinamu poznat kao jedan od nositelja igre. Ove je sezone upisao nastupe u 22 utakmice Hrvatske nogometne lige, uz učinak od 10 golova i pet asistencija. Dinamo je trenutno u borbi za naslov s Rijekom koja ima pet bodova i jednu utakmicu više. Pregovori Petkovića i Dinama prošloga ljeta poprilično su dugo trajali, a sudeći prema natpisima u Turskoj u priči bi se ponovo mogao pojaviti Trabzon.

GALERIJA Dinamo slavio kod Gorice. Kulenović i Bulat zabili za slavlje plavih

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon što je Petković modre doveo u vodstvo
1/26

Komentara 2

FR
freeshooter
15:20 15.04.2024.

...Bruno je pametan čovjek, nadam se time i ostanku u Dinamu, ako odlazi sigurno neće birati Tursku, pogotovo nakon nereda navijača, tko bi išao tamo... isto će se dogoditi i Hajduku...

JU
JurekJuric
13:38 15.04.2024.

Nemaju Turci love za koju bi Petko otišao tamo igrati. .Vidjet će te...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije