Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Jezive scene u Srbiji: Cijeli stadion utihnuo, hitna dojurila na travnjak

Foto: Screenshot
1/2
16.04.2022.
u 20:07

Sudac  Nenad Minaković je toliko loše procijenio situaciju da je prvo pokazao žuti karton Piščeviću, ali su mu iz VAR sobe sugerirali da promijeni odluku što je ovaj na kraju i učinio te pokazao  izravan crveni karton

Prvo kolo lige za ostanak u srpskom nogometnom prvenstvu između Radnika iz Surdulice i kragujevačkog Radničkog 1923 u petak završilo je remijem 1-1, ali uz puno zanimljivih detalja, a među njima je i jedan jezivi zbog kojeg je utihnuo cijeli stadion.

Naime, Nedeljko Piščević (26) je u 48. minuti ispružio desnu nogu u jednom prodoru i tijelom ''pokupio'' desnu nogu igrača Radnika - Vuka Mitoševića (31). Matošević je zakasnio kako se okrenuo na travnjaku, utihnuo je stadion - puka je noga. Prvo Piščević nije shvatio što je napravio pa se čudio što ga napadaju, nije htio ni žuti karton, a onda je shvatio...

Ubrzo je stigla hitna, Matoševića su imobilizirali, odnosno, njegovu nogu, protivnik se ispričavao i njemu i sucu.

Sudac  Nenad Minaković je toliko loše procijenio situaciju da je prvo pokazao žuti karton Piščeviću, ali su mu iz VAR sobe sugerirali da promijeni odluku što je ovaj na kraju i učinio te pokazao  izravan crveni karton. 

>> Jezivi lom noge: Upozoravamo da je snimka uznemirujuća! 

Inače, osim toga, trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović isključen je nakon samo 10 minuta igre. Lalatović je koju minutu ranije ušao u verbalni sukob s jednim navijačem sa najbliže tribine, a u jednom trenutku ga je i gađao. Potom je sudac Nenad Minaković prišao i pokazao mu put u svlačionicu.

Treneru Radničkog se to i ranije događalo tijekom utakmica, a pamti se da je kao trener Vojvodine ušao i u sukob s nekim s tribina u susretu s niškim Radničkim. Osim toga,  temperament je jednom pokazao i na konferenciji dok je bio šef struke Napretka, kada ga je iskusniji kolega Milorad Kosanović smirivao.

>> Navijač Hajduka u deliriju:

 

Ključne riječi

Komentara 5

VI
vidigal
20:57 16.04.2022.

Nadamo se da ce se ozlijedjeni igrac sto prije oporaviti

GA
Gajger
06:48 17.04.2022.

Ne znam za vas, ali meni je na Uskrs najzanimljivije pročitati što se zbiva u Surdulici i Kragujevcu

Avatar JRK
JRK
23:02 16.04.2022.

Zavrnuo mu nogu u Z. Nek bude zadovoljan. Putin će im poslat ordenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije