Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PR-OVAC SVIJETA

VIDEO Đoković ponovo oduševio publiku u Francuskoj: Pomogao dječaku kojem je pozlilo

Novak Đoković Roland Garros
Foto: Twitter screenshot
28.05.2023.
u 14:23

Đoković je od stotine okupljenih gledatelja zaradio veliki aplauz na subotnjem trening pred početak velikog pariškog Roland Garrosa. Ove mu godine konkurent neće biti Rafael Nadal koji sezonu propušta zbog ozlijede

Obožavatelji tenis okupili su se na subotnjem otvorenom treningu Novaka Đokovića pred početak ovogodišnjeg Roland Garrosa. Na središnjem terenu kompleksa u Parizu bilo ih je više stotina, a među njima bio je i dječak kojem je od vrućine pariškog sunca pozlilo.

Đoković je brzo reagirao i odmah zaustavio trening s Rusom Karenom Hačanovim te pozvao dječaka na teren. Potom ga je otpratio do ruba terena gdje su mu dali vode i stavili hladni ručnik oko vrata. Na kraju ga je preveo na drugu stranu terena i vratio na tribine.

Vidi se kako je dječak bio sasvim u redu, ali i Đoković je bio pobjednik u ovoj priči obzirom da je zaradio velik aplauz svih okupljenih i ponovo pridobio simpatije publike.

Podsjetimo i da na ovogodišnjem izdanju turnira zbog ozljeda neće sudjelovati Rafael Nadal. Prvi je to put od 2004. da 14-erostruki pobjednik tog turnira u njemu neće sudjelovati. Namjerava se odmarati sve do iduće sezone, koja bi mu ujedno trebala biti i posljednja.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

BP
Besposlen pop
16:32 28.05.2023.

Iritantno je antipatičan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije