Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALE GA EMOCIJE

Vida se potpuno slomio: Žao nam je što ne nosimo zlato kući divnim ljudima

Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.07.2018.
u 00:03

- Sigurno će opet biti suza... Teško sad mogu pronaći neke riječi. Idem se sad odmoriti i guštati s našim ljudima u Hrvatskoj, u mom Miholjcu.

Hrvatska je ostala korak do sna! U finalu Svjetskog prvenstva s 4:2 bolja od vatrenih bila je Francuska.

Jedan od onih kojima je najteže pao poraz bio je Domagoj Vida.

- Miješaju se emocije, pogotovo kad smo stali ispred tribine s našim navijačima. Oni nam daju... Oni nam daju... - započeo je Vida, prenosi 24sata, pa se slomio i zaplakao. Ipak, nakon nekog vremena je nastavio:

- Pogotovo ove poruke što dobijamo iz Hrvatske... Žao nam je...

Domagoj Vida
1/10

Nije mogao Vida zaustaviti suze...

- Žao nam je što ne nosimo zlato kući tim divnim ljudima... Mislim da možemo svi biti ponosni. Najveća vrijednost je što smo naše ljude u našu domovinu učinili ponosnom. To je najveća nagrada, vrijednija i od zlata... Kad smo vidjeli da cijela Hrvatska diše kao jedno u ovoj teškoj situaciji za naše Hrvate. I to je najveća pobjeda, to što smo ujedinili ljude.

- Prvi gol kako smo dobili... Nekakav prekršaj, sad je li bio ili nije, ne znam. Ja mislim da nije. Primimo glupi gol. Drugi gol penal, ruka je dolje, uopće nije u zraku. Nesretno smo primili golove. I u tih nekih naših loših pet minuta zabili su još dva i jednostavno više nije išlo.

Vidu su oduševili hrvatski navijači.

- Ma, sjajni su. Pokazali smo svima u svijetu tko je Hrvatska. 

U ponedjeljak je u Hrvatskoj doček, nema sumnje spektakularan.

- Sigurno će opet biti suza... Teško sad mogu pronaći neke riječi. Idem se sad odmoriti i guštati s našim ljudima u Hrvatskoj, u mom Miholjcu.

>> Pogledajte i atmosferu u autobusu vatrenih na putu prema hotelu


 

Komentara 36

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:15 16.07.2018.

Svijet nam se divi a mi nismo zadovoljni ...jeste moglo je i bolje ali kad se sjetiš trostruci prvaci Talijani nisu se plasirali,Brazil,Njemačka,Argentina doma a mi igramo finale i ne vidiš prvih 30 min kamo su se sakrili Francuzi i ovo drugo je bilo al pari, čestitke momci srebro zlatnog sjaja zauvijek zapisano

NA
Napalm
00:42 16.07.2018.

Vida, neka im, Slavonac moj...za dvije godine češ im krv popiti na europskom! Vi ste naša očekivanja debelo premašili i nema žala za ničim!

LI
Lincer
00:46 16.07.2018.

Ne plači, Vida, legendo. Inače je to fraza, ali ovo je zaista srebro zlatnog sjaja. Trebamo biti zadovoljni i sretni, veselimo se!!! Izgorili ste na terenu, a mi smo gorili i izgorili zajedno s vama, ujedinjeni u ljubavi prema našoj reprezentaciji i prema našoj zemlji. I poljubi za sve nas onog svog slatkog malog sina koji je bio kao maskota reprezentacije i kojeg smo također svi zavoljeli! Budi ponosan! Nikad nećemo zaboraviti ove Vatrene, ušli ste u legendu. U našim srcima zauvijek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije