Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILI, PA ZABRINULI

Sjajan potez Rakitića i Modrića u svlačionici: No sve su zabrinuli izjavama

Ivan Rakitić Zlatko Dalić
Foto: Instagram
1/4
15.07.2018.
u 22:46

Odgovor ćemo dobiti u sljedećim danima...

Hrvatska je izgubila finale Svjetskog prvenstva 4:2 od Francuske, no igrači nemaju razloga za tugu, već trebaju slaviti najveći uspjeh u povijesti našeg nogometa.

Imamo najboljeg igrača Svjetskog prvenstva – Luku Modrića, koji je u svlačionici dres uz emotivnu poruku darovao Ivanu Rakitiću, a ovaj mu je odgovorio istom mjerom.

– Mojem bratu Ivanu od srca. Ponosan što mogu s tobom dijeliti svlačionicu i prekrasne trenutke – napisao je Luka na dresu koji je poklonio Raketi, a ovaj mu je uzvratio:

– Za mojeg brata Luku od srca. Najveća mi je čast bila dijeliti sve ovo vrijeme s tobom. Voli te Raketa.

Pitanje je ima li ova Rakitićeva poruka dublju poruku i znači li možda to njegov oproštaj od reprezentacije, što je dao i naznačiti uoči prvenstva.

Nešto poslije o mogućem oproštaju progovorio je i Luka Modrić.

– Budućnost ove reprezentacije  sigurno je blistava, ali sada razgovarati o tome tko će s kim, kako i što, bespredmetno je. Treba proći nekoliko dana, treba se odmoriti, sabrati emocije i onda vidjeti što i kako dalje. Brzo će nove utakmice, toga sam svjestan, ali bolje je odlučiti nakon tjedan ili desetak dana, nego sada, nakon utakmice – rekao je Luka, prenose 24sata.

Odgovor ćemo dobiti sljedećih dana...

Ivan Rakitić Zlatko Dalić
1/4

Komentara 41

KV
kvatrić
23:13 15.07.2018.

Hrvatska - Afrika 2:4. Četiri milijuna Hrvata protiv milijardu i dvjestopedeset milijuna Afrikanaca.

DE
derin
23:20 15.07.2018.

Nije u šoldima sve, neka tu kraj mene. Ostanite jos u reprezentaciji da pokorimo europu.

ŠT
ŠtoReći
23:06 15.07.2018.

Hvala Vatreni , čestitam na uspjehu! Dolaze nove utakmice, budite i dalje naš ponos...Neopisivooooo! ( budite veseliji ,imate razloga ..)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije