Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALE GA EMOCIJE
Povratak na članak

Vida se potpuno slomio: Žao nam je što ne nosimo zlato kući divnim ljudima

- Sigurno će opet biti suza... Teško sad mogu pronaći neke riječi. Idem se sad odmoriti i guštati s našim ljudima u Hrvatskoj, u mom Miholjcu.

Komentari 36

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:15 16.07.2018.

Svijet nam se divi a mi nismo zadovoljni ...jeste moglo je i bolje ali kad se sjetiš trostruci prvaci Talijani nisu se plasirali,Brazil,Njemačka,Argentina doma a mi igramo finale i ne vidiš prvih 30 min kamo su se sakrili Francuzi i ovo drugo je bilo al pari, čestitke momci srebro zlatnog sjaja zauvijek zapisano

VL
NA
Napalm
00:42 16.07.2018.

Vida, neka im, Slavonac moj...za dvije godine češ im krv popiti na europskom! Vi ste naša očekivanja debelo premašili i nema žala za ničim!

VL
LI
Lincer
00:46 16.07.2018.

Ne plači, Vida, legendo. Inače je to fraza, ali ovo je zaista srebro zlatnog sjaja. Trebamo biti zadovoljni i sretni, veselimo se!!! Izgorili ste na terenu, a mi smo gorili i izgorili zajedno s vama, ujedinjeni u ljubavi prema našoj reprezentaciji i prema našoj zemlji. I poljubi za sve nas onog svog slatkog malog sina koji je bio kao maskota reprezentacije i kojeg smo također svi zavoljeli! Budi ponosan! Nikad nećemo zaboraviti ove Vatrene, ušli ste u legendu. U našim srcima zauvijek!

VL
DU
Deleted user
01:16 16.07.2018.

Vidi kako ovi plaču a uzeli srebro moji se nakon prvog kruga vratili kući i nit trepnu ?

VL
Avatar Damir
Damir
00:59 16.07.2018.

Vida majstore budale francuzi imaju više sreće nego pameti kod oba svoja prva gola. Da je po pravdi bilo bi 2:2 nakon 90 minuta. Nemoj se uopće sekirati. Vi ste napravili puno, puno. Hvala vam. Samo naprijed.

VL
Avatar MENSA
MENSA
07:29 16.07.2018.

Ne plači Vida. Ne plači! Ponosni smo na vas i ovo što ste učinili veličanstveno je. Francuska je samo rezultatski pobijedila ali vas nije svladala na terenu i Vatreni su bili u najmanju ruku potpuno ravnopravan takmac. Svaka čast svimim igračima i stručnom stožeru.!Vrh ste svijeta! Stvarni Vrh!

VL
Avatar UHROAP
UHROAP
07:21 16.07.2018.

gle kak su jude naucili i Hrvatski pravopis.. sad budete u cacku zabunom narucili Kruh i Mlijeko.. hahahahah.. rigajte vi koji patite.. svijet nam skida kapu.. nase Heroje i Svetinju ne dirajte.. odite u staju na tretman stajskim drekom! Bogg i Hrvati.. ps. kad samo cujemo koje velesile se vezu uz koje godine.. samo na cetvrtfinalima.. hahahaha.. mi smo Prvaci!

VL
ZI
zico
02:30 16.07.2018.

ma 2 ste.....bogovi ste

VL
FA
fake
07:56 16.07.2018.

Vida, hvala kako tebi, neumornom borcu tako i svim našim dečkima za sve ove lijepe trenutke koje ste nam priuštili.Hvala vam za sve.Vi ste naši prvaci i heroji.Iznad svih, Hrvatskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

VL
RO
Rosstin
05:14 16.07.2018.

I mi smo tuzni da nismo zlatni. Sportska sreca nije bila na nasoj strain. Glave gore mi vas volimo I idemo da osvojimo Euro 2020. Bog I Hrvati

VL
DU
Deleted user
08:17 16.07.2018.

Vi ste za nas i vjerojatno pola svijeta ZLATNI!

VL
Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
05:55 16.07.2018.

Sve čestitke za naše dečke! Bili su fantastični. Francuska jest pobjedila ali nas nije svladala i nije na terenu bila bolja ekipa. A da su naši dečki imali još bar 2-3 dana da se odmore i pripune akumulatore, bila bibi pobjeđena i Francuska. Ovoj generaciji naših nogometaša skidam kapu do poda i izražavam najveće moguće poštovanje i ovo "srebro" objektivno ništa manje ne sjaji od zlata! Živjeli naši Vatreni! Živjela naša najlijepša i najdraža Domovina Hrvatska! I idemo dalje nadahnuti ovim našim veličanstvenim uspjehom!

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:47 16.07.2018.

PENAL SKANDAL!!! FIFA zaradila MILLIONE namjestena Utakmica!!!100&

VL
DI
Direkt
08:05 16.07.2018.

Sada može otići u kafanu Beograd.

VL
QU
quovadis
03:15 16.07.2018.

Opet ste zabarima prodali utakmicu. Sram Vas bilo. Prostitucija se vidila iz aviona.

VL
Avatar dzambo
dzambo
04:03 16.07.2018.

Prilika se tribala iskoristiti jer sreca I raspored sve do Finala nam je bio naklonjem kao ni jednoj Repki u Historiji SP-a...jer tribal je odigrat samo JEDNU JAKU tekmu protiv dostojnog protivnika I et titule….penali su uvijek sreca I pored sto smo daleko jaci I od Danaca I Rusa moglo je otic u penalima I na drugu stranu...jer tribali smo rasturiti obje Repke kao Argentinu koji nisu bili spremni za ovo SP a Danci I Rusi iako su se spremili koliko su mogli opet nemogu sa nama I Nismo ih mogli dobit u 120 Min, e onda Engleska koje je koliko toliko drzala predugo 1:0 I onda jednostavno stala al opet I sa njima islo je 120 min. I konacno finale I konacno protivnik po mjeri I sa odbranom a I sa napadom sticajem okolnosti skoro pola sata prije kraja tekme HRV. Repka je bila pred katastrofom a takav slican rezultat u Finalima SP-a nije bija u zadnji 48 god. sto znaci taktika u finalima bila je drukcija...I na kraju da bi HRV. Repka ili bilo koja druga sa ovih prostora dosla barem do Finala raspored do Finala mora bi biti slican a to znaci sve do finala I imat u grupi jednu Repku iz vrha al da nije spremna za SP I plus osmina-finala,cetrvrt-finale I polu finale izbjeci jednu Spanjoljsku,Francusku,Brazil,Njemacku,Portugal,Urugvaj I Belgiju….e tek kad se to sve poklopi kao na ovom SP doci ce nova sansa...jer koliko god da bili jaki tesko je virovat da se najmanje 3 velike Repke jedna za drugom u knok out fazi mogu izbaciti, nijednoj Repki iz vanka kruga Svj.Prv.to nije uspjelo...

VL
Avatar reference
reference
00:17 16.07.2018.

car Lazar i carica Milica: i ne vidiš prvih 30 min kamo su se sakrili Francuzi …......jes, jedino je problem sto se igra 90 minuta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.