Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Verdasco: Jedva čekam osluhnuti huk naših navijača

Fernando Verdasco
AFP
02.12.2009.
u 20:38

Od petka do nedjelje će Barcelona (dvorana Sant Jordi) biti domaćin finalu Davisova kupa u kojem će igrati španjolski i češki tenisači.

Španjolska je branitelj naslova, ali su prošle godine trofej osvojili na gostujućem terenu, na argentinskom tlu. Ove će godine imati priliku slaviti pred svojim navijačima.

- Jedva čekam osjetiti navijanje naših navijača. Prošle je godine bilo predivno osvojiti Davisov kup, ali ipak sam uvjeren da je poseban osjećaj sve to podijeliti sa španjolskim navijačima - rekao je Fernando Verdasco koji je prošlog tjedna, kao i Rafael Nadal, nastupao na finalu ATP-a u Londonu.

- Vrlo brzo smo se prebacili na zemljanu podlogu. Barem je nama to lako - uz smijeh je komentirao Verdasco, koji je dometnuo:

- Ipak smo trenirali nešto lakše Rafa i ja. Izbornik Costa je tako odlučio jer smo imali niz teških mečeva u Londonu. No, nemam problema s pripremom i fizičkom spremnosti. Do petka će sve biti savršeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije