Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Veić u drugo kolo kvalifikacija

Antonio Veić
Marko Lukunić
13.01.2010.
u 11:45

Hrvatska će u drugom kolu kvalifikacija Australian Opena imati trojicu predstavnika. Nakon Roka Karanušića i Ivana Dodiga, prvo je kolo uspješno apsolvirao i Antonio Veić.

Lošinjanin je na startu kvalifikacija prvog Grand Slam turnira godine svladao Španjolca Alberta Ramos-Vinolasa, 165. igrača svijeta, sa 6:4, 6:3.

U prvom je setu iskoristio jednu priliku za break, dok je u drugom čak tri puta oduzimao servis suparniku, a jednom ga je i sam izgubio.

Zanimljivo je da je ovo Veiću bio drugi meč ove godine, a i u prvom je igrao protiv istog suparnika. Španjolac je, naime, prošli tjedan bio uspješniji u prvom kolu kvalifikacija na ATP turniru u Dohi. Ukupno je ovo bio već četvrti međusobni meč ove dvojice tenisača, a rezultat je sada izjednačen.

U drugom kolu Veića očekuje Nijemac Lars Pörschke, 319. tenisač svijeta, protiv kojeg dosad još nikad nije igrao.

Australian Open, kvalifikacije, 1. kolo, tenisači:

Van der Merwe - Mektić 6:3, 4:6, 6:0

Karanušić - Clar-Rossello 6:3, 6:2

Dodig - De Chaunac (18) 6:4, 6:2  

Veić - Ramos-Vinolas (29) 6:4, 6:3

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije