Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKI MERCATO

Večernji doznaje: Hajduk je pronašao zamjenu za ozlijeđenog Melnjaka u Bundesligi. Ovo su detalji

Mladi Vatreni porazom od Španjolske ispali s Europskog prvenstva
Eduard Vinatoru
21.12.2023.
u 16:28

Međutim, Čolina je u godinu dana upisao osam nastupa za njemačkog bundesligaša i zabio jedan gol. Nije u planovima trenera Jessa Thorupa i sada Bild piše kako će ga Augsburg pustiti u Hajduk, a izvor iz splitskog kluba nam je potvrdio kako je ovaj transfer itekako moguć u zimskom mercatu.

Mladi hrvatskiu nogometaš David Čolina zaista bi se mogao vratiti u Hajduk nakon samo godinu dana izbivanja s Poljuda. Hrvatski lijevi bek od 14. siječnja je igrač njemačkog Augsburga, koji ga je Hajduku platio 650 tisuća eura, ali tamo se baš i nije naigrao.

Međutim, Čolina je u godinu dana upisao osam nastupa za njemačkog bundesligaša i zabio jedan gol. Nije u planovima trenera Jessa Thorupa i sada Bild piše kako će ga Augsburg pustiti u Hajduk, a izvor iz splitskog kluba nam je potvrdio kako je ovaj transfer itekako moguć u zimskom mercatu. 

VEZANI ČLANCI:

Također, Nijemci pišu da bi Čolina u Hajduk mogao stići na posudbu s otkupnom klauzulom. Ugovor s Augsburgom mu traje do ljeta 2027. godine. Čolina je u karijeri bio član Dinama i Monaca, a u Hajduk je stigao iz Monacovih juniora 2019. godine za 700 tisuća eura i na Poljudu je ostavio jako dobar trag. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije