Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinju pripreme

Vatromet dočekao Dinamo u Međugorju, Šimuniću ovacije i kip Gospe

Dinamo, Međugorje
Foto: GNK Dinamo/Facebook
10.01.2014.
u 20:49

"Prekrasan doček, navijači, vatromet i tamburaši dočekali su Modre u Međugorju! Zaista spektakularan doček!", napisali su na Dinamovoj službenoj stranici

Nogometaši Dinama nakon jutarnjeg treninga uputili su se u Međugorje, a predvečer su i stigli u bazu u kojoj će odraditi prvi dio priprema. Na put su krenula 22 igrača i tri vratara, a dočekani su kao kraljevi.

Modre su dočekali tamburaši, ali i višeminutni vatromet. Ispred hotela je, pak, stajalo 50-ak navijača koji su željeli vidjeti svoje idole.

"Prekrasan doček, navijači, vatromet i tamburaši dočekali su Modre u Međugorju! Zaista spektakularan doček!", napisali su na Dinamovoj službenoj stranici.

A navijači su Josipa Šimunića dočekali s ovacijama i predali mu na dar kip Gospe.

Inače, igrači Dinama već tradicionalno se pripremaju u Hercegovini, a tamo imaju odlične uvjete za rad.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
22:00 10.01.2014.

Lijepo... Like ko' kuća!

MA
MaJu
07:10 11.01.2014.

Ovaj Šimunićev pozdrav nakon pobjede i kvalifikacije za SP u Brazilu, star je preko 500 god. i nema veze ni s fashizmom ni s diskriminacijom. A ako FIFA ne povuče kaznu Šimuniću, Hrvatska vrsta bi trebala bojkotirati SP i odustatiti od puta u Brazil!

SV
sven222
12:54 11.01.2014.

imaju li većina dinamovi igrača vizu za ulazak u Bosnu i Hercegovinu....to je pitanje za neke službe u dotičnoj državi !!!!!!!!?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije