Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLEDATELJI SVE VIDJELI

Užasne scene tijekom prijenosa, kamere snimile srčani udar

Hitna pomoć
Foto: DPA/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.02.2020.
u 11:11

Srčani udar snimile su kamere, a suigrači su odmah skočili u pomoć hokejašu.

Utakmica sjevernoameričke hokejaške lige NHL između Anaheim Ducksa i St Louis Bluesa prekinuta je u prvoj trećini nakon što je igrač Bluesa Jay Bouwmeester doživio srčani udar. Utakmica je prekinuta sedam minuta i 50 sekundi prije kraja prve trećine kod rezultata 1-1. 

"Zahvaljujući brzom odgovoru naše liječničke službe i liječničke službe Anaheim Ducksa, bili smo u stanju stabilizirati Jaya", kazao je menadžer Bluesa Doug Armstrong.

Srčani udar snimile su kamere, a suigrači su odmah skočili u pomoć hokejašu. Bouwmeester je bio pri svijesti nakon što mu je pružena pomoć i prebačen je odmah u bolnicu u Anaheimu. Video možete pogledati ovdje.

Oglasio se T. J. Oshie, hokejaš Washington Capitalsa i nekadašnji suigrač Bouwmeestera, te napisao: "Molimo se za Boa!"

Jay Bouwmeester (36) je Kanađanin i u NHL-u igra od 2002. kada su ga kao treći izbor angažirali Florida Panthersi. Sedam godina poslije prešao je u Calgary Flames, a u St. Louisu je već osam sezona. S reprezentacijom Kanade osvojio je zlato na ZOI u Sochiju 2014. i dva puta je osvajao naslov svjetskog prvaka. Dva je puta bio biran u NHL All Star momčad.

Ključne riječi
NHL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije