Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EHF KUP

Unatoč porazu Nexe će u srijedu sam odlučivati o svojoj sudbini

Nexe PPD Zagreb
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
23.03.2019.
u 22:15

U posljednjem kolu, u srijedu, 27. ožujka, Nexe gostuje kod Hannover-Burgdorfa i sam odlučuje o svojoj sudbini, odnosno plasmanu u četvrtfinale

Rukometaši našičkog Nexea u subotu su u 5. kolu skupine B EHF kupa na domaćem terenu protiv mađarske Grundfos Tatabánye izgubili s 26-29 (9-14), i tako je Nexe nakon tri uvodne pobjede doživio drugi uzastopni poraz.

Mađari su vodili cijelu utakmicu, u prvom poluvremenu imali su u jednom trenutku sedam pogodaka prednosti (10-3), a na odmor su otišli s pet golova viška (14-9). 

Protiv istog protivnika Nexe je na startu natjecanja u skupini B bio u sličnoj situaciji, ali je velikim preokretom došao do pobjede 28-27. Ovaj puta, Mađari nisu ispuštali vodstvo. Rukometaši Nexea su u drugom poluvremenu u nekoliko navrata došli na četiri gola zaostatka, ali snage za potpuni preokret nije bilo, već samo za ublažavanje poraza.


 
U redovima Nexea najefikasniji je bio Marko Buvinić s pet golova, a Vedran Zrnić zabio je četiri. Kod gostiju Crnogorac Miloš Vujović postigao je sedam, a Rumunj Cosmin Grigoras šest pogodaka.
 
U nedjelju u drugom susretu skupine B sastaju se Eurofarm Rabotnik i Hannover-Burgdorf. Sada je vodeća Grundfos Tatabánya sa sedam bodova, Nexe ima šest, njemački Hannover-Burgdorf tri, dok je Eurofarm Rabotnik na dva boda.
 
U posljednjem kolu, u srijedu, 27. ožujka, Nexe gostuje kod Hannover-Burgdorfa i sam odlučuje o svojoj sudbini, odnosno plasmanu u četvrtfinale.

>> Pogledajte kako je naš novinar komentirao nastup rukometaša na SP-u

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije