Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva ideja

U Sarajevu spasio djevojku, fanovi žele da pretuče još jednog nasilnika

Denis Stojnić
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
04.01.2019.
u 19:28

'Vratite ga u UFC i dajte mu obiteljskog nasilnika Hardyja', jedna je od mnogih poruka fanova slobodne borbe

Bivši UFC borac Denis Stojnić ovih se dana našao u središtu pozornosti zbog poteza ispred svog kluba Dorian Gray u Sarajevu.

Naime, kamera ispred njegovog kluba snimila je muškarca koji je fizički napao djevojku. Denis je izašao te s nekoliko udaraca muškarca srušio na pod.

>> Pogledajte video, izvor Klix.ba:

Postupak bivšeg UFC borca na svom je Twitteru objavio najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani.

'Vratite ga u UFC i dajte mu obiteljskog nasilnika Hardyja', jedna je od mnogih poruka fanova slobodne borbe.

Ova je zanimljiva ideja razbuktala maštu ljubitelja borilačkih sportova. Naime, mnogi su poželjeli u ringu vidjeti Denisa Stojnića i Grega Hardyja koji je zbog obiteljskog nasilja prekinuo karijeru u profesionalnoj ligi američkog nogometa.

Hardy je 2014. žestoko prebio svoju bivšu djevojku.

Stojnić vjerojatno ne bi imao ništa protiv, a priča bi svakako bila zanimljiva. A to je moguće, jer će Hardy debitirati 19. siječnja na UFC Fight Nightu u Brooklynu protiv Allena Crowdera.

Ključne riječi

Komentara 7

IL
ilijan
19:36 04.01.2019.

Dajte mu onog smrada iz Zadara

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
19:55 04.01.2019.

Zanimljivo kako se "fajt" odigrao iza stupa gdje se ništa ne vidi, a ovaj "nasilnik" je ženu odvukao iz auta gdje se ne vidi da je "tuče"..... Da li je moguće da ovaj svijet vrvi sa tolikom količinom kretena?

AN
Andreeejjj
16:56 05.01.2019.

Denis Stojnić je samoreklamer ni ljigavac. Za tim reklamnim panoem se ne vidi ništa par minuta i da ga je tukao toliko dugo, bio bi onaj tip "totalno demoliran". Stojnić je murijaški druker i niko ga u Sarajevu ne voli. Sjetimo se kako je taj anaboličar Stojnić izazivao Cro Copa, koji bi ga pojeo za pola minute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije