Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U centru Sarajeva

Tukao djevojku, pa dobio batine od bivšeg MMA borca

Incident u Sarajevu
Foto: Klix.ba
1/2
03.01.2019.
u 15:11

Kamera je snimila djevojku kako izlazi iz kluba te joj nedugo zatim prilazi muškarac i vuče je za kosu. Kada su došli iza automobila muškarac je nekoliko puta udario djevojku

Nadzorna kamera ispred sarajevskog kluba Dorian Gray nedavno je zabilježila incident u kojem je muškarac tukao djevojku kraj parkiranog automobila, javlja klix.ba.

Kamera je snimila djevojku kako izlazi iz kluba te joj nedugo zatim prilazi muškarac i vuče je za kosu. Kada su došli iza automobila muškarac je nekoliko puta udario djevojku.

Video izvor Klix.ba:

No, odmah je izašao vlasnik kluba, poznati MMA borac Denis Stojnić, koji je prvo odmaknuo muškarca od djevojke, a onda ga je s nekoliko udaraca srušio na pod.

Ubrzo je iz kluba izašlo osoblje te ih razdvojilo.

- Kada sam vidio na videonadzoru da ogromni muškarac, fizički veći i od mene, udara žensku osobu zatvorenom šakom u glavu, odmah sam istrčao. Htio sam je zaštiti od nasilnika - rekao je Stojnić i dodao da djevojka nasilnika nije htjela prijaviti policiji.

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
15:30 03.01.2019.

...gazda zna gdje je kamera pa ga strateški 'pomaknuo' da nema dokaza. Istina ja bi ovog tipa razmontirao na sastavne dijelove, da bi ga sve kamere po gradu skupljale! :-)

Avatar pendreck
pendreck
15:20 03.01.2019.

nek ga je. steta da se ne vidi nis od onog stupa

AA
aabbcc
17:19 03.01.2019.

Javni snimak postoji i policija treba reagovati i privesti manijaka bez obzira na trazenje djevojke jer svaka se i plasi ovakvih manijaka, nasilnika …..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije