Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVAKO NE IDE

U Hajduku se spremaju radikalne promjene, odlazi čitava uprava?!

Hajduk - Gorica
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/11
20.08.2018.
u 10:20

– Dilemu oko odgovornosti nemam, svi u NO-u trebamo preuzeti odgovornost i svoja mjesta prepustiti novim ljudima – rekao je Kosor

Hajduk je sinoć doživio još jednu pljusku – na Poljudu je izgubio od Gorice s 2:0 pa tako nakon četiri odigrana kola HNL-a ima samo dva boda. Doda li se tome ispadanje u Europi od nimalo impresivne Steaue, jasno je da je riječ o katastrofalnom otvaranju sezone.

U Hajduku su svjesni da nešto moraju drastično promijeniti, a član Nadzornog odbora Denis Kosor smatra da cijela uprava treba otići.

Hajduk - Gorica
1/11

– Dilemu oko odgovornosti nemam, svi u NO-u trebamo preuzeti odgovornost i svoja mjesta prepustiti novim ljudima – rekao je Kosor za Dalmatinski portal te dodao:

– Već dugo vremena NO ne djeluje kao tim, nemamo zajednička stajališta, a kao tijelo izbjegavamo preispitati pogreške i evidentan je izostanak samokritike. Vrijeme je za nove ljude u NO-u, a uvjeren sam da će kvalitetnih kandidata biti, a postojeći NO može tehnički odraditi kratko prijelazno razdoblje.

Inače, sinoć su nakon utakmice trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović ponudili ostavke.

– Obavio sam razgovor s predsjednikom kluba i stavio sam mandat na raspolaganje. Hajduk je prevelik klub da bi se ovakve stvari događale i ja svoj dio odgovornosti prihvaćam bez obzira na okolnosti – rekao je Kopić.

>> Jeste li ikada vidjeli ovaj sport?

Ključne riječi

Komentara 30

PA
pappmisi
11:13 20.08.2018.

Torcida ajde sad lepo u Hercegovinu i Moliti Zdravka Mamica da preuzme klub!!! Ili to ili druga liga ! Birajte !

MA
magnum2013
11:10 20.08.2018.

Koga ne volim nemam običaj komentirati. Ovaj puta će to biti izuzetak jer zbog Hajduka, ulice koja ih vodi i njihovih shvaćanja sporta trpe svi oko njih. Vječito su nezadovoljni, istjeruju vječito neka prava, a nemaju rezultata na zelenom polju. Doduše kod njih i nema zelenog polja i to opet zbog bolesnih inatljivih umova koji su nedorasli vođe sa sjeverne strane stadiona. Jučerašnja utakmica protiv Gorice bio je primjer anarhije i nikakovog poštovanja suparnika na sportskom polju. Postupak Saida treba osuditi, ali on je samo produkt politike neprofesionalnog rada u klubu. Na ulici tuku igrače, a oni to rade na terenu svojim suparnicima koji isto tako žive od nogometa. Svake godine kad Hajduk ispadne iz važnih natjecanja u Evropi počinje njihovo maltretiranje svih oko njih. Uvjek ljudi pričaju na ovim komentarima da kaljuža zapravo stanuje na Poljudu. Osim moralne kaljuže sad tu imamo i kaljužu na terenu. Pripremite se zato na nadolažeće nogometne dane. Više nema Evrope i opet nam dolazi u goste Splitski teatar. Hvala

Avatar white socks
white socks
10:56 20.08.2018.

Treba otići Torcida. Torcidinim huliganima zabraniti dolazak na stadion, prijetiti i tući igrače, suce, upravu,... Zabraniti sramotno vrijeđati sve druge. Osloboditi se utjecaja Ostoje Svastike, Druga Zastavnika, Jove Močvare, Yusipovića i sličnih likova koji njima navigaju iz pozadine kako bi ostvarili svoj plitičke ciljeve. Tek tada bi Hajduk, možda, mogao postati normalan klub. Dabogda sve izgubili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije