Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Said bivšeg kapetana Hajduka optužio za rasizam: 'Vrati se u Afriku'

Said
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/2
20.08.2018.
u 09:38

- Znam da nisam savršen. Ali ne mogu prihvatiti da netko u 2018. godini može nešto ovako reći. Posebno kolega nogometaš. Rasizam izvire iz neznanja.

Napadač Hajduka Said Ahmed Said sinoć je dolio ulje na vatru uslijed neočekivanog poraza Splićana od Gorice na Poljudu (2:0). Pri kraju utakmice glavom je nokautirao gostujućeg vratara Kahlinu i zaradio izravni crveni karton.

Nakon toga je s profila Ante Vukušića, nekadašnjeg kapetana Hajduka, dobio poruku na Instagramu:

- Vrati se u Afriku!

Said je nakon toga napisao:

- Znam da nisam savršen. Ali ne mogu prihvatiti da netko u 2018. godini može nešto ovako reći. Posebno kolega nogometaš. Rasizam izvire iz neznanja.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Vukušić, koji danas igra u poljskom drugoligašu Olimpiji, sada tvrdi da mu je profil hakiran i da je netko drugi poslao spornu poruku.

>> Mario Mandžukić oprostio se od reprezentacije

Komentara 21

DU
Deleted user
10:08 20.08.2018.

Znači reći Kinezu da se vrati u Kinu ili Afrikancu da se vrati u Afriku je rasizam, i to sve u kontekstu da je loš bio u igri i zaradio debilni crveni karton i time direktno izdao svoje suigrače i da čak nije ni za ovaj preloš Hajduk već za neki lošiji klub u Africi?? Što je teško biti lošiji gledajući ovaj Hajduk....dobro je to znati😂

Avatar gordi
gordi
10:33 20.08.2018.

a nije rasizam što si ti bjelca ničim izazvan udario u glavu?

Avatar rubinet
rubinet
11:02 20.08.2018.

Napišite veliki članak o tome kako je dotični napao goričkog vratara...zar to ne zaslužuje osudu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije