Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNATI DETALJI

Tyson je htio razbiti Trumpa! Uletio mu u ured i urlao 'je*** li moju ženu?!'

Mike Tyson
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
03.06.2020.
u 09:31

"Uletio je u ured i povikao: 'Je*eš li moju ženu?' Sledio sam se. Pomislio sam da ću biti mrtav jer protiv njega nitko nije imao šanse. To je svjetski prvak i ima ubojito oružje", svjedočanstvo je Trumpa.

Boksački velikan Mike Tyson jedan je od najpopularnijih boksača u povijesti, a poznat je po svom razornom udarcu kojim je "uspavljivao" protivnike na dotad neviđen način. 

Engleski mediji posljednjih se dana opet bave njegovim likom i djelom jer se Mike s 53 godine vraća u ring. Tako se vade dijelove iz njegove biografije koji su manje poznati pa je The Sun objavio detalje iz knjige Tima O'Briana.

Donald Trump koji je danas na čelu SAD-a svojevremeno je bio Tysonov savjetnik. No, slavni boksač mislio je da ga supruga Robin Given s Trumpom.

"Uletio je u ured i povikao: 'Je*eš li moju ženu?' Sledio sam se. Pomislio sam da ću biti mrtav jer protiv njega nitko nije imao šanse. On je svjetski prvak i ima ubojito oružje", svjedočanstvo je Trumpa, no nije objavljeno što mu je sadašnji predsjednik SAD-a odgovorio.

Poznata je i priča kada je Tyson sa suprugom Robin Givens u klinču uhvatio Brada Pitta

– Mi smo bili pred razvodom, a kada sam jednom došao u našu kuću u L.A.-u, vidio sam da nije sama. Prvo mi se činilo da je bila u ženskom društvu jer je osoba koja je bila s njom imala dužu plavu kosu. Kasnije se uspostavilo da je to bio Brad Pitt. Trebali ste mu vidjeti izraz lica kad me ugledao, kao da proživljava posljednje dane u životu – rekao je svojevremeno Tyson pa nastavio: 

– Molio me da ga ne udarim. Smilovao sam mu se i pustio sam ga da ode, a on je pobjegao glavom bez obzira. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
09:44 03.06.2020.

E to je bilo hrabro. Sad mi je Trumpi još draži !

DU
Deleted user
19:05 27.11.2020.

Stvarno šteta da ga nije rastavio na sastavne djelove.

DU
Deleted user
10:32 03.06.2020.

Šteta što ga nije razbio, svijet bi danas imao bolje izglede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije