Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 12 GODINA

Tyson i Holyfield pomirili se kod Oprah

mike tyson
16.10.2009.
u 19:18

Uši boksačke legende Evandera Holyfielda ostale su čitave u novom susretu s najvećim rivalom Mikeom Tysonom u popularnoj emisiji Oprah Show.

Holyfield i Tyson našli su se 12 godina nakon legendarnog meča koji je završio neviđenim incidentom.

Tyson je, naime, u borbi za naslov svjetskoga teškaškog prvaka po WBA verziji odgrizao komad uha Holyfieldu i, dakako, zaradio diskvalifikaciju.

U petak, međutim, nije bilo nikakvih skandala, dvojica boksača ponašala su se kod poznate voditeljice Oprah Winfrey kao stari prijatelji. Holyfield je poručio kako je oprostio Tysonu.

- Najvažnija je stvar znati oprostiti, a ja sam Mikeu oprostio. Cijeli slučaj nije bio tako strašan kako je izgledalo. Stvari se događaju s razlogom, samo je pitanje kako se nosiš s njima - rekao je Holyfield.

Tyson je bio sretan što su ratne sjekire zakopane, a starom je suparniku poručio:

- Želim da znaš da je bilo zadovoljstvo prolaziti kroz život poznavajući tebe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije