Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMIO TRI GOLA

Turci žestoko udarili po Livakoviću: 'Kako taj čovjek brani za hrvatsku reprezentaciju?'

KATAR 2022 - Dok Messi slavi, Dominik Livaković tuguje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
12.04.2024.
u 10:40

Bivši reprezentativci Nihat Kahveci i Ümit Özat kritizirali su Livakovića, a neki ugledni novinari bili su još jako oštri.

Nogometaši Olympiakosa su sinoć pred svojim navijačima svladali Fenerbahče s 3:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Konferencijske lige. Olympiakos je nakon sat vremena imao 3:0, no turska je momčad uspjela izboriti aktivan rezultat za uzvrat. Opširnije o toj utakmici možete pročitati OVDJE.

Sva tri gola u mreži Fenerbahčea pala su nakon pogreške obrane, a na vratima je bio Dominik Livaković. Turski bivši nogometaši i novinari smatraju da je krivica i na vrataru hrvatske reprezentacije.

Bivši reprezentativci Nihat Kahveci i Ümit Özat kritizirali su Livakovića, a neki ugledni novinari bili su još jako oštri.

- Livaković je jedan od problema  jer ne radi ono što se od njega očekuje. Kada vidim kakve golove prima moram se zapitati kako je moguće da je postao golman u hrvatskoj reprezentaciji - rekao je novinar Emre Bol, dok bivši nogometaš, a danas stručni komentator İlker Yağcıoğlu rekao da bi neki turski vratar bio zamijenjen na poluvremenu da je branio kao Livaković.

Hrvatskog vratara prozivaju i na društvenim mrežama. Primjerice, objavljena je fotomontaža Livakovića bez ruku kojom se želi poručiti da pušta sve u mrežu.

 
>> Govorili su mu da je nakaza, a roditelji ga ostavili u samostanu: Prošao je pakao i postao legenda
 

Komentara 4

FR
freeshooter
14:05 12.04.2024.

...Livi je veliki golman, za velike klubove, Dinamo... a što bi oni htjeli, da ga mlate toljagom po glavi i da on čudesno brani... Livi bježi, pa i nazad doma... kad je god trebalo za Dinamo i Repku si pokazao klasu...

AX
Axe
14:29 12.04.2024.

"Neki novinari bili su još jako oštri", ha?

TO
tomislav10
12:11 12.04.2024.

Livaković nikad nije bio neki ekstra kvalitetan vratar, previše griješi i u strahu je od grešaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije