Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVEZ REAGIRAO

Livakovićev klub nezamislivim potezom zaradio astronomsku kaznu. Potpuno rasulo u Turskoj

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
11.04.2024.
u 20:31

Fenerbahče je uoči utakmice Superkupa tražio promjenu termina i da utakmicu sude strani suci. Nogometni savez odbio je oba zahtjeva. Osim toga, turski mediji su pisali kako se u Fenerbahčeu raspravlja o napuštanju lige, no do tako drastičnog poteza za sada nije došlo

Prije tri dana novi skandal planuo je u turskom nogometu i Fenerbahče za kojeg nastupa Dominik Livaković ponovo je u središtu pozornosti. Naime, nogometaši istanbulskog kluba su u finalu Superkupa protiv Galatasaraya napustili teren. Igrači kluba s europske strane Istanbula poveli su već u prvoj minuti, a momčad Fenerbahčea odgovorila je rijetko viđenim postupkom.

Klub je najavio prosvjed protiv, prema njihovom mišljenju, preblagih sankcija Turskog nogometnog saveza za Trabzonspor nakon što su njihovi navijači utrčali na teren i fizički nasrnuli na igrače Fenerbahčea. Tada je nastradao i vratar hrvatske nogometne reprezentacije koji je dio udarac u glavu. Protest je došao u obliku nastupa s juniorskom momčadi.

VIDEO Livakovića pogodili i raskrvarili mu glavu, a onda je još i dobio udarac

Fenerbahče je uoči utakmice Superkupa tražio promjenu termina i da utakmicu sude strani suci. Nogometni savez odbio je oba zahtjeva. Osim toga, turski mediji su pisali kako se u Fenerbahčeu raspravlja o napuštanju lige, no do tako drastičnog poteza za sada nije došlo.

S druge strane, Savez je na ovaj postupak Fenerbahčea oštro reagirao. Klub je kažnjen novčanom kaznom od čak 115 tisuća eura. Povrh toga utakmica je navedena kao pobjeda Galatasaraya rezultatom 3:0. Član uprave Ahem Ketenci suspendiran je na dva mjeseca od obavljanja svih dužnosti pošto je izveo momčad s terena, a uz to mu je određen novčana kazna od 15 tisuća eura.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih hrvatskih igrača. Jednom vatrenom cijena je drastično skočila

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije