Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO SOPIĆ

Trener Rijeke: Utakmica s Rudešom mi je posebna, to je kvart u kojem sam odrastao

Rijeka: Trener Željko Sopić i igrač Veldin Hodža na press konferenciji, UECL, Lille
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
01.10.2023.
u 16:00

– Utakmica protiv Rudeša za mene je posebna budući da je to kvart u kojem sam odrastao. Tamo sam napravio i prve ozbiljnije trenerske korake, dvije i pol godine bio trener, i mogu reći da prikazane igre Rudeša ne odgovaraju broju samo jednog osvojenog boda – rekao je Sopić

Iako je nedjelja rezervirana za veliki hrvatski nogometni derbi Hajduka i Dinama, uvertira u taj sraz 10. kola domaćeg prvenstva je susret Rudeša i Rijeke (15.15 sati), a najavio ga je trener domaćina Toni Golem.

– Znamo koji nam je cilj, ali i koja nam momčad dolazi. Poduplani su po pozicijama, odlično posloženi, imaju i odlične rezultate. S trenerom Sopićem momčad je dobila novu energiju. Kad pogledate samo klupu Rijeke, vidi se širina, kvaliteta i moć. Jednostavno, i kada im ne ide, onda Galešić uzme loptu, predribla sve na terenu i zabije gol. Opasnost prijeti sa svih strana.

Trener Rijeke Željko Sopić pak će emocionalno proživjeti ovaj susret.

– Utakmica protiv Rudeša za mene je posebna budući da je to kvart u kojem sam odrastao. Tamo sam napravio i prve ozbiljnije trenerske korake, dvije i pol godine bio trener, i mogu reći da prikazane igre Rudeša ne odgovaraju broju samo jednog osvojenog boda – rekao je pa nastavio:

– Ne budemo li dali sve od sebe, imat ćemo problema. Kod Rudeša nas svi gledaju kao favorite, a te unaprijed odigrane utakmice i upisane pobjede su najgore.

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije