Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA GRČKIM DOKUMENTIMA

Kapetan petoligaša koji igra protiv Rijeke među uhićenim Boysima: Navijači skandirali njegovo ime

Posljednja skupina privedenih navijača u Ateni izlazi pred sudskog istražitelja
Foto: KT
1/3
26.09.2023.
u 16:59

Napadač NK Libertasa, 23-godišnji L.J., je među Hrvatima koji su uhićeni zbog navijačkih nereda koji su izbili u Ateni uoči utakmice trećega pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a

Danas NK Libertas, petoligaš iz Novske, igra šesnaestinu finala Hrvatskog kupa protiv Rijeke. Interes je relativno velik obzirom da Rijeka igra u gostima, a u Slavoniju je stigla i Armada. Tamo je i navijačka skupina domaćeg kluba, Džukele.

Zanimljivo je da su u jednome trenutku počeli skandirati ime vođe momčadi, 23-godišnjeg L.J. kojeg nema na današnjoj utakmici. Razlog tomu je što je on jedan od Hrvata koji su uhićeni i pritvoreni u Grčkoj nakon što su uoči utakmice trećega pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a u Ateni izbili navijački neredi.

VEZANI ČLANCI:

Prema podacima s Transfermarkta, rođen je u Pakracu 2000. godine. Igra na poziciji napadača, a prije Libertasa igrao je za Moslavinu. Dokumenti koje je grčka policija objavila potvrđuju da je uhićen u Ateni.

VIDEO Veselje za najmlađe: Igrači Dinama razveselili djecu na igralištu Ponikvi

Komentara 4

OG
oggi
20:36 26.09.2023.

Šta je? Sada nema onoga, "koliko je teško Hrvatima u zatvorima?" Sada nitko ne priča o cinkerima i drukerima koji pišu i govore protiv Hrvata ala "huligana" (u ovom slučaju). Kako ste licemjerni! I nemojte mi samo "Pa oni iz Konga su proglašeni nevinima". Proglašeni su nakon što je u Zambiju poslan tzv. "diplomat prevoditelj" nakon čega se svjedok tužiteljstva iz Konga koji je mjesecima nagovještao da će posvjedočiti da su dokumenti o posvajanju krivotvoreni - nije više tužiteljstvu javljao na telefon. Uspjela je peta kolona povući dakle njega i nesvrstane plodove druga Tita iz bivše države te masno potplatiti kako sud tako i samo posvajanje djece. Ali sve to čak ni nema veze s tim kako su se mediji ponašali prije same presude, kada su stalno govorili o "Hrvatima", a ne o osumnjičenicima za krijumčarenje djece. Vidim, sada toga nema ni u tragovima, kao što nema ni u tragovima presumpcije nevinosti. I nitko ne govori o AP-u kao o drukeru protiv vlastitih Hrvata.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
17:35 26.09.2023.

Torcidaši koje je poslao ap da unište dinamo i repku.

PA
Pašić
20:19 26.09.2023.

Krasno društvo, sve bolji od boljih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije