Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valdas Dambrauskas

Trener Hajduka na pripreme poveo 33 igrača: Želja i san nam je dvostruka kruna

Split: HNK Hajduk započeo s pripremama za nastavak sezone
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
03.01.2022.
u 19:25

Treninzima će se naknadno priključiti Marko Livaja i Stipe Biuk.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas zajedno sa svojim pomoćnicima okupio je na Poljudu 33 igrača na početku priprema za nastavak sezone, a treninzima će se naknadno priključiti Marko Livaja i Stipe Biuk, izvijestila je klupska stranica.

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius je najavio kako će ta momčad najprije idućih šest dana boraviti u Splitu, a potom će otputovati na 15-dnevne pripreme u Portugal. Rekao je kako su za boravka u Portugalu predviđene prijateljske utakmice s Ajaxom, Servetteom iz Švicarske i dvije utakmice s praškom Slavijom.

03.01.2022., Split - HNK Hajduk zapoceo je s pripremama za nastavak sezone. Trener Valdas Dambrauskas okupio je igrace na pomocnom terenu poljudskog stadiona. Valdas Dambrauskas Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Na novinarski upit, može li Hajduk ove sezone osvojiti dva trofeja - prvenstvo Hrvatske i kup Hrvatske, Nikoličius je kazao kako je to želja i san kluba.

- To je naš želja i san. Učinit ćemo sve  da se borimo i do samog kraja budemo u igri - kazao je on.

Komentara 3

VE
večernjamaglica
20:43 03.01.2022.

33 igrača u Portugal???Para ko pljeve.Dobro da i čistačice nisu poveli ili jesu?!?!

DU
Deleted user
21:04 03.01.2022.

Zbog nevjerotne cenzure kao u komunisticko doba odlucija sam vise ne sudjelovat u komentarima !

DU
Deleted user
20:36 03.01.2022.

Ajmo Livaja &co po titulu !Nemogu nas ni dinamove lopine iz bosne sprijecit jer smo prejaki !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije