Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wanderlei Silva

'Trebao sam se boriti s Cro Copom, ali zaista sam sretan što je moja 50. borba protiv Sonnena'

Wanderlei Silva
AJM/Press Association/PIXSELL
22.03.2017.
u 11:20

“Sa zadovoljstvom vas obavještavam da je moja borba s Chaelom Sonnenom na Bellatoru 180 riješena stvar. Staro rivalstvo će napokon biti riješeno"

Ono što nam nisu uspjeli priuštiti 2014. godine na UFC-u 175, Wanderlei Silva (35-12-1-1) i Chael Sonnen (28-15-1) pokušat će ostvariti 24. lipnja na Bellatoru 180, prema najavama, najvećem eventu u povijesti ove promocije, piše Fight Site.

Čim je u javnost puštena službena vijest o organizaciji njihove borbe, Silva je ponudio svoj komentar na susret s čovjekom koji je skupa s njim bio sudionik treće sezone brazilskog The Ultimate Fightera, jedne od najzanimljivijih sezona u povijesti showa u kojoj se dvojac uspio i potući.

“Sa zadovoljstvom vas obavještavam da je moja borba s Chaelom Sonnenom na Bellatoru 180 riješena stvar. Staro rivalstvo će napokon biti riješeno. Imam četrdeset i devet borbi i stvarno sam htio pedesetu. Štoviše, ta borba je morala biti protiv njega. Trebao sam se sučeliti s Cro Copom krajem 2016. godine, ali se nisam uspio zaliječiti. No, zbilja sam htio da moja pedeseta borba bude protiv Sonnena i sada će i biti. I prebit ću ga”, poručio je legendarni Brazilac preko svog Facebook profila.

Naglasimo i kako će ista priredba ugostiti teškaški okršaj između Fedora Emelianenka i Matta Mitrionea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije