Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA Dinamov čelnik pobjegao sa stadiona

Torcida otjerala Zdravka Mamića!

31.01.2009.
u 14:33

Premda je Zdravko Mamić imao namjeru uživo pogledati dvoboj Hajduka i Rieda, to mu nije uspjelo. Zajedno s Tomislavom Marčinkom i Sinišom Jagodićem, Dinamov izvršni dopredsjednik desetak minuta prije početka utakmice stigao je iz pedesetak kilometara udaljenog Beleka, ali naišao je na neugodno iznenađenje.

Naime, uoči utakmice u Tursku je stiglo dvadesetak pripadnika Torcide, naravno došli su bodriti Hajduk. A kada su vidjeli da iz tamnoplavog parkiranog kombija izlazi Zdravko Mamić, odmah je počeo verbalni napad.

Nekoliko minuta trajala je Torcidina vika, sportskim centrom Topkapi odjekivalo je: “Nećete na stadion”. Mamić se približio tribinama, razmatrao mogućnost da uđe, ali shvatio je da to baš ne bilo pametno.

Pa se zajedno sa svojim suradnicima vratio u kombi i zaputio prema svom hotelu Rixos. Osiguranja utakmice nije bilo, domaćini nisu očekivali da se takvo nešto može dogoditi.

Na ovim prostorima priprema se nekoliko stotina klubova iz cijelog svijeta, ali nikoga nisu došli pratiti navijači. Mamićeva odluka o odlasku pokazala se pametnom, ne bi to baš dobro prošlo da je ostao na utakmici i s iste tribine pratio utakmicu u društvu Hajdukovih navijača.

Inače, dvoboj Hajduka, u društvu predsjednik uprave Mate Peroša, pratio je hrvatski veleposlanik u Turskoj Gordan Bakota, ali oni su, kada je Mamić dolazio, već bili na stadionu i nisu ni znali što se događa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije