Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIRSKI DVOJAC

Kakva bi to senzacija bila! Barca želi Petka, a Slaven Bilić plaća deset milijuna Dinamu?

Olmo Petković i Oršić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
13.01.2020.
u 10:39

U prilog interesu Barcelonu ide i to što im se ozlijedio Luis Suarez pa bi Petković, koji je sjajan tehničar, imao vremena uklopiti se u stil igre Barce koja bi sigurno znala iskoristiti njegove tehničke sposobnosti

Prijelazni rok svakim danom donosi priče i informacije iz klubova o mogućim transferima. 

A iz izvora bliskih Dinamu Sportske novosti doznaju kako bi sjajan dvojac Bruno Petković i Mislav Oršić uskoro mogao promijeniti sredinu.

Navodno je Barcelona opet zainteresirana za Bruna Petkovića, a ta priča provlači se još od prosinca. Bila bi to filmska priča hrvatskog napadača koji je prije samo godinu i pol stigao u Dinamo na mala vrata željan dokazivanja, a sada je glavni napadač Dinama i Hrvatske bez kojeg Nenad Bjelica i Zlatko Dalić teško mogu zamisliti momčad. 

U prilog Barceloni ide i to što im se ozlijedio Luis Suarez pa bi Petković, koji je sjajan tehničar, imao vremena uklopiti se u stil igre Barce koja bi sigurno znala iskoristiti njegove tehničke sposobnosti. 

Dani Olmo i Barcelona već su ''stara priča'' pa bi bilo zanimljivo vidjeti kako bi se dvojac prilagodio u Barceloni ako bi zajedno otišli. 

Zanimljiv je i drugi igrač. 

Mislav Oršić stigao je u Dinamo iz Južne Koreje kao povratnik u HNL, ali ono što je napravio za svaku je pohvalu. Prometnuo se u nositelja igre plavih te je vodio momčad Nenada Bjelice u Ligi prvaka uz Danija Olma i Petkovića. 

Slaven Bilić želi dovesti Dinamova reprezentativca, a navodno ne pita za cijenu koja bi se mogla kretati između deset i 15 milijuna. 

Možda izgleda kao korak unatrag odlazak u Championship, ali velika je mogućnost da će trenutačno vodeći WBA već za nekoliko mjeseci igrati u Premiershipu. Imaju bod više od Leedsa i čak sedam više od Brentforda, a prva dva izravno ulaze u viši rang. 

Podsjetimo, Oršić je prije godinu i pol stigao u Dinamo za milijun i pol eura iz Ulsana. 

>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon poraza od Cityja 

Komentara 3

NA
Narod
13:58 13.01.2020.

Novinar saberi se.. Nakon onakve sramotne Barcelonine ponude za Olma,ti očekuješ da će Dinamo prodati Petkovića baš toj istoj Barceloni!

PL
Plavakrava
20:34 13.01.2020.

Bilic nigdje ne kupuje Hrvatske igrace

LE
leurdovac
13:18 13.01.2020.

Najveća senzacija bi bila kad bi se obistinio vaš naslov, što se naravno neće desiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije