Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA MILA HORVAT?

Tko je atraktivna novinarka s TV-a? Bila s dvojicom poznatih sportaša, dobra prijateljica chefa Pažanina

Valentina Miletić
Foto: Instagram
1/4
20.05.2021.
u 10:41

Valentina, 27-godišnja Splićanka, na utakmici koja se igrala u Velikoj Gorici uzimala je izjave igrača i trenera, a nije je omela ni kiša koja je padala.

Gledatelji koji su sinoć na Hrvatskoj nogometnoj televiziji pratili finale Kupa između Dinama i Istre (6:3) vjerojatno su primijetili novinarku Valentinu Miletić.

Ova 27-godišnja Splićanka na utakmici koja se igrala u Velikoj Gorici uzimala je izjave igrača i trenera, a nije je omela ni kiša koja je padala.

Valentina je nedavno doselila iz Splita u Zagreb, a osim na HNTV-u, radi na još jednoj radijskoj postaji. 

– Ja sam u sportu odmalena, kod nas se doma uvijek gledao nogomet i bila je najnormalnija stvar da me tata vikendom vodi sa sobom na neku utakmicu tako da sam jako rano zavoljela cijelu tu priču i pompu koje uvijek ima oko sporta. I dandanas stojim iza toga da nema puno stvari koje mogu izazvati takvu emociju kod tolikog broja ljudi kao što to može sport i onda je, naravno, poseban gušt raditi na sportskim terenima jer imaš tu moć da to preneseš drugima – rekla je nedavno Valentina Miletić za Story te opisala kako se osjeća ispred kamera.

– Imam nekakav miks treme i adrenalina prije nego što se upali kamera. Kad čuješ u uhu ''vani smo'', tu staje sve i nema natrag, uživaš u onom za što si se spremao. Štreberica sam inače i mislim da je dobra priprema ključ svega. Kad barataš s informacijama i znaš o čemu pričaš, onda se možeš i iščupati iz svake situacije i to ti automatski daje sigurnost, tu nestaje strah.

Ova nekadašnja manekenka i Kraljica Dalmacije 2011. bila je u vezi s dvojicom sportaša.

Prvo je bila s nogometašem Hajduka Marko Livajom i s njim je jedno vrijeme živjela u Milanu dok je on bio pod ugovorom s Interom.

Nakon toga bila je u vezi s tenisačem Bornom Ćorićem, no prekinuli su prije nepunih pet godina.

Valentina je i dobra prijateljica poznatog splitskog chefa Ivana Pažanina (36) koji ju je nedavno doveo kao gošću u emisiju "Tri, dva, jedan – kuhaj".

Foto: Instagram/Wanda Nara
16.05.2012., Split - Marko Livaja nogometas Inter Milana s djevojkom Valentinom Miletic. Photo: Tino Juric/PIXSELL
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 20

BR
brandogdjejemarija
10:54 20.05.2021.

Tako mlada a već ofucana.

US
Usputni
12:06 20.05.2021.

Barem sponzorusa u ovoj drzavi ne nedostaje.

PE
pepomacan
12:38 20.05.2021.

Umjetna lutka!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije